dilluns, 14 de novembre del 2011

Montoro (Rubí), Gilberto (Castelldefels) i Gustavo (Amposta), als millors gols

Avui la secció dels dilluns dels millors gols del futbol català del programa Esports en Xarxa de l'XTVL l'ha centrada, exclusivament, la Tercera Divisió. Tres gols de tres equips amb perspectives diferents a la taula.

Carles Montoro, bronze
L'excel·lent moment de la UE Rubí està donant grans exemples, com el triomf d'ahir contra el Vilanova. Tots els davanters del conjunt vallesà han marcat i ahir, Montoro ho feia per partida doble. El segon, recollint una gran assistència de Kanté i batent Adrià amb una rematada de molta sang freda.

Gilberto, segon
El Castelldefels va vèncer al Prat, un triomf que s'iniciava amb un gran gol de Gilberto. Control que serveix per obrir-se un espai entre la defensa pratenca, i rematada que agafa efecte i descol·loca el porter Toni Texeira.

Gustavo, el millor
El cuer de la categoria no aixeca cap, però el seu migcampista Gustavo Soriano firmava un golàs de falta que s'endú el títol honorífic de millor gol del cap de setmana. Xut amb efecte espectacular, per fora de la barrera, que servia per trencar la ratxa d'imbatibilitat del porter Sergio López.

Els altres finalistes
Des d'avui dedicaré l'entrada a publicar la llista dels altres gols que s'han quedat a la preselecció que fem un cop vistos tots els resums que rebem a l'XTVL del grup 3 de Segona B i el grup 5 de Tercera. Aquest cop els altres 6 finalistes eren els següents:
  • Ferran Melich (Muntanyesa)
  • Toni (Rubí)
  • Fran Carbià i Víctor Oribe (Pobla Mafumet)
  • Ginés i Fortet (Manlleu)
Aquests són els tres millors gols del futbol català d'aquest cap de setmana:


Recull per a l'Esports en Xarxa de l'XTVL i penjat a lamalla.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada