dilluns, 28 de novembre del 2011

Manel Sala (Olot) i Ñoño Vélez (Pobla Mafumet), als millors gols

Dos jugadors de Tercera Divisió formen part de la tríada de gol escollits a la secció 'Els 3 millors gols del futbol català', que cada dilluns escollim els membres de la redacció d'esports de l'XTVL, per a l'edició dels dilluns de l'Esports en Xarxa. Obre la llista, en tercera plaça, un gol de Segona B amb passat recent a Tercera, ja que l'anotava el Llagostera (concretament el granollerí Enric Pi), campió de la categoria i ascendit el curs passat.

Manel Sala, segon
El golàs del davanter de l'Olot, als primers compassos de la victòria contra el Gavà, combina l'atreviment del jugador amb l'habilitat d'haver vist el porter gavanenc, Adrià Fradera, mínimament avançat. El resultat, golàs de Manel Sala que amb els dos d'ahir ja en suma quatre, i que ajudava a recuperar la confiança per als olotins.

Ñoño, el millor
El golàs del capità de la Pobla Mafumet, que ha acabat donant el liderat al filial tarragoní, és, segons l'equip de l'Esports en Xarxa, el millor de la jornada. Xut imparable amb efecte enverinat que es cola a la porteria de la UE Vic.


Secció dels dilluns de l'Esports en Xarxa de l'XTVL, penjat a lamalla.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada