dissabte, 5 de novembre del 2011

Prèvia de la jornada (13a)

En unes tres hores comença a disputar-se la tretzena jornada de Tercera. Avui dissabte només es disputa un partit, però quin partit, quart contra cinquè.

La jornada presenta diversos al·licients. Fins a nou equips opten a les quatre places de play-off. Bé, l'Espanyol B té assegurada plaça de play-off i vuit equips més opten als tres llocs restants. Entre els nou primers, dos duels, el d'avui i el que demà retransmetré amb el meu company de l'XTVL Jordi Pallarés, un interessantíssim Espanyol B-Olot.

Aquests són els partits de la tretzena jornada: 

DISSABTE, 5 DE NOVEMBRE
16h Pobla Mafumet-Vilafranca

DIUMENGE, 6 DE NOVEMBRE
11'45h Gramenet-Muntanyesa
12h Gavà-Europa
12h Santboià-Terrassa
12h Espanyol B-Olot
12h Cornellà-Rubí
12h Castelldefels-Vic
12h Masnou-Prat
16'30h Manlleu-Balaguer
17h Vilanova-Amposta

El partit estrella, portant-ho al terreny personal, és l'Espanyol B-Olot. El líder imbatut tem un sorprenent Olot, si bé els de la Garrotxa encara no han guanyat lluny del seu Municipal (3 punts de 18 possibles). Els de Nitus Santos, novens, busquen un triomf que els apropi a la zona de play-off, tot un excel·lent bagatge en aquesta arrencada.

Abans, la Pobla Mafumet i el Vilafranca buscaran assegurar plaça entre els quatre primers. Qui guanyi ho tindrà gairebé assegurat (podria variar amb diferències de gols...). El filial del Nàstic busca ampliar els 688 minuts d'imbatibilitat. El Vilafranca, en canvi, vol recuperar-se de dues derrotes consecutives.

Terrassa i Prat, únics candidats adisputar el liderat a l'Espanyol B aquesta setmana, tenen partit a domicili. Els egarencs visiten el Santboià, que estrena porter. La marxa de Joan Cañadas, que ahir explicava a El Prat Esports d'El Prat Ràdio les seves diferències amb el tècnic Miguel López que van precipitar la marxa (podeu escoltar-lo aquí), ha provocat l'arribada de Manel Martínez, que enguany ja havia disputat dos partits amb el Gavà.

Els pratencs jugaran al camp d'un dels equips en zona de descens, el Masnou. Els de Claudio Festa no guanyen a casa des de la jornada 1, mentre que el Prat suma cinc victòries consecutives. El conjunt pratenc va comunicar ahir la baixa del davanter Blas Vilchez, informava El Prat Esports.


El Manlleu rebrà el Balaguer amb la intenció de recuperar-se del partit boig viscut diumenge passat a Terrassa. Els de la Noguera sumen tres victòries a domicili, i s'han acomodat còmodament a la zona mitjana de la taula.

Europa i Cornellà segueixen amb la intenció de recuperarterreny perdut (cada cop més guanyat). Els graciencs visitaran una plaça difícl, la Bòbila, on el Gavà esperarà un segon triomf consecutiu que el situï a la zona tranquil·la.

Els de Jordi Roger rebran un perillós Rubí. Després de retornar als triomfs a Can Rosés, els vallesans tornen a jugar a domicili, on tan bons resultats ha obtingut. Enric buscarà mantenir l'excel·lent nivell golejador (4 gols la setmana passada, un d'ells amb laselecciócatalana amateur) i situar-se com a màxim golejador en solitari.

Per la part baixa, tres duels bastant directes. La Grama necessita assegurar els punts a casa per evitar patiments. Demà visita Can Peixauet el Muntanyesa, que a poc a poc es va recuperant i surt de la zona perillosa. Separats per només dos punts, els colomencs esperen aconseguir la quarta victòria a casa.

Separats per un sol punt hi ha Castelldefels i Vic, que s'enfrontaran als Canyars. La força del conjunt local contrastarà amb la trajectòria ascendent dels osonencs a domicili (4 dels últims 6 punts, després del 0 de 12 inicial).

El partit més "dramàtic" es viurà a l'Alumnes Obrers. El penúltim,el Vilanova, rebrà el cuer, l'Amposta. Tots dos només han sumat una victòria fins ara. Els vilanovins, fa només set dies, una victòria que els va allunyar de la vintena plaça. Ara els ebrencs esperen iniciar la reacció tornant el moviment als d'Àngel Alcolea, que demanaven el suport de l'afició en un vídeo per als companys de Garraf Esports, aquí el podeu veure:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada