dissabte, 1 d’octubre del 2011

Resultats Jornada 7

L'Espanyol B recupera el lideratge dues jornades després aprofitant l'empat del Terrassa a Cornellà (1-1) i gràcies a haver-se desfet d'un Manlleu que ha encaixat a Sant Adrià el 75% dels gols que havia encaixat en 6 jornades (3-0). Bakari -en dues ocasions- i Fontanils -en pròpia porteria- han donat el triomf als blanc-i-blaus. Aquí teniu el resum que n'ha fet BTV Esports:


Europa i Vilafranca mantenen posició de privilegi després de dos triomfs per la mínima a domicili. Els graciencs furgaven a la ferida del Vilanova (0-1), que segueix cuer i sense conèixer la victòria, mentre que el degà penedesenc sumava el 5è triomf consecutiu (igualant rècord a Tercera i amb Puchi, com explicava abans del duel El Blog de la Prèvia FCV) a Rubí, on encara no havia guanyat ningú (0-1).

La Pobla de Mafumet retalla el terreny perdut, sumant el segon triomf consecutiu. Aquest cop la víctima ha estat el Gavà (1-0), que segueix inoperant lluny de la Bòbila (1 punt de 12 possibles). El filial del Nàstic és cinquè, a 2 punts del playoff. Olot i Prat desaprofitaven l'opció d'apropar-se al capdavant empatant al Sagnier (0-0). Els de la Garrotxa, malgrat l'empat, són sisens. Cap dels dos conjunts trencava males ratxes: l'Olot no ha guanyat fora (2 empats i 2 derrotes) i el Prat tampoc ho ha fet davant la seva afició (3 empats i una derrota).

El Balaguer ha aconseguit el primer triomf lluny del Municipal a Castelldefels, donant la volta al gol inicial d'Edgar Doblas (1-2). Els de la Noguera s'allunyen així de les places de descens (ara són 4 punts per sobre), mentre que els del Baix Llobregat se situen a dos punts del tercer per la cua. També s'ha allunyat de les places perilloses la Grama, enfonsant un Santboià que cau a les places de descens 4 jornades després (2-0). A un altre duel de necessitats, l'empat entre Masnou i Amposta (1-1) impossibilita el salt de cap dels dos conjunts. Resultat: l'Amposta segueix en places de descens i els maresmencs són només un punt per sobre.

El Vic obria la jornada ahir amb el segon triomf consecutiu a casa. 2 a 0 contra el Muntanyesa, que deixa els vigatans fora provisionalment de la zona de descens. Aquí teniu el vídeo que n'ha fet BTV Esports:


Aquests són els resultats de la setena jornada: 

DISSABTE
Vic 2-0 Muntanyesa (Almendros -p-, Pol Coll)

DIUMENGE
Gramenet 2-0 Santboià (Raventós i Oriol)
Espanyol B 3-0 Manlleu (Bakary -2-, David Fontanils -pp-)
Pobla Mafumet 1-0 Gavà (Víctor Oribe)
Cornellà 1-1 Terrassa (Boris / David Garcia)
Castelldefels 1-2 Balaguer (Edgar Doblas / Ermengol, Figuerola)
Prat 0-0 Olot
Masnou 1-1 Amposta (Dani López / David Narváez)
Rubí 0-1 Vilafranca (Dani Delgado)
Vilanova 0-1 Europa (Valderas)

CLASSIFICACIÓ
Així està la classificació després de la setena jornada:

Font: elaboració pròpia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada