dimarts, 24 d’abril del 2012

El Prat celebra el campionat

L'endemà de proclamar-se campions del grup V de Tercera a Vilanova, l'AE Prat celebrava el títol als micròfons d'El Prat Ràdio que, ahir mateix, celebrava 10 anys en antena.

La conjunció de les dues fites desembocava en una edició molt especial d'El Prat Esports, el programa que, setmana rere setmana, ha anat seguint les evolucions de l'equip (aquest any i els anteriors, lògicament) i explicant la trajectòria triomfal dels d'Agustín Vacas.

Bona part de la plantilla pratenca era a l'estudi d'El Prat Ràdio amb els companys d'El Prat Esports, encapçalats per José David Muñoz i Javi Balastegui, encarregats de narrar, setmana rere setmana, els partits de l'AE Prat.

La representació de l'AE Prat que va assistir a El Prat Ràdio / El Prat Esports


El programa va recollir extractes del triomf a Vilanova de diumenge, i va parlar amb els integrants de l'equip, inclosos l'entrenador Agustín Vacas i el president de l'entitat, Luis Quiñonero. Parlaven del campionat, del sorteig dels play-off i del somni de l'ascens. Ho podeu escoltar aquí mateix:

 

L'equip celebrarà el campionat diumenge que ve, contra la Pobla Mafumet (12 hores). L'entrada serà simbòlica, el preu de la rifa, 2 euros. Una bona manera per la qual tothom que vulgui acostar-se al Sagnier celebri la fita dels potablava.

Una fita que també té vídeo commemoratiu. Des d'elPrat.tv, el company Fermín Suárez, amb la col·laboració de Míriam Roures i Enric Bartra, ha publicat un vídeo musical molt emotiu, que recull les imatges del partit decisiu, amb la narració que en va fer per El Prat Ràdio el cap d'esports de l'emissora, José David Muñoz, encarregat de transmetre als oients del 91.6 FM les evolucions de l'equip. Podeu veure el vídeo tot seguit:


Enhorabona novament, al club i l'afició, per la feina feta al terreny esportiu, i als companys d'El Prat Ràdio i El Prat Esports, així com a elPrat.tv per l'excel·lent tasca informativa, necessària al periodisme local.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada