divendres, 6 d’abril del 2012

Resultats jornada 30 (2a part)

Dos partits centraven l'actualitat relacionada amb la Tercera aquest Divendres Sant.

En el primer d'ells, aliè a la competició, la selecció catalana amateur ha superat Castella i Lleó (2-3) a la Copa de les Regions UEFA, i diumenge jugarà la final, a les 12 hores, contra Asturies. El partit l'he pogut seguir gràcies a l'excel·lent tasca d'alguns tuitaires que segueixen i difonen el nostre futbol, com Toni Castro o Jose David Muñoz, entre molts altres.

Al partit que ens ocupa plenament a la competició, la jornada 30 s'ha tancat amb triomf local del Balaguer contra la Gramenet (2-1). La victoria deixa les coses al descens com estaven, amb els colomencs marcant la zona perillosa amb 32 punts i els de la Noguera en plaça tranquil·la, 9 punts per sobre.

He seguit el partit gràcies als tuits d'Àlvar Llobet i Gent de la Grama, i a les informacions de la meva companya de la redacció d'Esports de l'XTVL, Gloria Fernandez, que ha seguit el partit des de Balaguer.

M'ha sorprès molt gratament, i m'ha sabut greu desconèixer de qui es tracta, un excel·lent missatge que m'heu deixat al blog, a la prèvia de la jornada. Anònim ha deixat aquest comentari que serveix de resum al partit:

El Balaguer supera 2 a 1 a la Gramenet. Els visitants s'han avançat a minut 3 a través de Miralles en una primera part molt fluixa del conjunt de la Noguera. A la segona, un Balaguer més entonat i dominador ha aconseguit la igualada al minut 84 mitjançant Gabernet. Al darrer sospir, Fournier establia el 2 a 1 final aprofitant un llançament de falta. El Balaguer se situa tretzè amb 41 punts mentre la Gramenet segueix marcant la zona de descens amb 32 punts.

Amb aquest marcador, la jornada 30 iguala la jornada mes golejadora del campionat, fins ara la 3a, amb 40 gols.

Aquest es l'ultim resultat de la 30a jornada:

DIVENDRES, 6 D'ABRIL
Balaguer 2-1 Gramenet (Gabernet i Fornier / Oriol Miralles)

(Podeu recuperar els altres nou partits, i la classificació que se'n va derivar llavors, en aquest enllaç.)