dijous, 5 d’abril del 2012

Prèvia de la jornada (30a, 2a part)

El dimecres, 21 de març es va disputar la jornada 30 (veure crònica de la jornada). Tota? No. Un reducte balaguerí va veure's sorprès pels aiguats i els talls en el subministrament elèctric, fet que va obligar a sorprendre un dels partits que havia de tancar la jornada.

Divendres, aprofitant la festivitat, es recuperarà el partit endarrerit.

El Balaguer busca un triomf tranquil·litzador per a l'esdevenir esportiu de l'equip contra una Gramenet que, si venç, sortirà de les places de descens. Aquest és un dels màxims al·licients per al partit. Els colomencs són tercers per la cua i marquen la zona perillosa amb uns 32 punts que han d'anar acompanyats d'un asterisc. El partit endarrerit pot fer canviar el protagonista d'aquesta 18a plaça. Si guanyen, els de Toni Romero passaran la patata calenta del descens al Vilanova, que suma fins ara 34 punts.

Els de la Noguera, un dels únics tres equips que no ha estat cap jornada ni en play-off ni en descens (juntament amb Olot i Cornellà), tenen sis punts més que el seu rival en aquesta 30a jornada. Una derrota, doncs, situaria la Grama 3 punts per sota i deixaria els de Jordi Cortés a 4 punts del descens.

Partit, doncs, amb urgències a un i altre bàndol.

Aquest és l'horari de l'últim partit per disputar de la 30a jornada:

DIVENDRES, 6 D'ABRIL
12h Balaguer-Gramenet

Podeu recuperar els altres nou partits, i la classificació que se'n va derivar llavors, en aquest enllaç.

1 comentari:

  1. El Balaguer supera 2 a 1 a la Gramenet. Els visitants s'han avançat a minut 3 a través de Miralles en una primera part molt fluixa del conjunt de la Noguera. A la segona, un Balaguer més entonat i dominador ha aconseguit la igualada al minut 84 mitjançant Gabernet. Al darrer sospir, Fournier establia el 2 a 1 final aprofitant un llançament de falta. El Balaguer se situa tretzè amb 41 punts mentre la Gramenet segueix marcant la zona de descens amb 32 punts.

    ResponElimina