diumenge, 8 d’abril del 2012

Felicitats, campions!

La selecció catalana amateur s'ha proclamat aquesta tarda campiona de la fase espanyola de la Copa de les Regions UEFA. Ara el combinat català buscarà plaça per a la fase final europea, que es disputarà l'any que ve.

La foto dels campions amb la Copa // José David Muñoz

Catalunya ha superat la selecció d'Astúries a la final (1-2), amb gols dels jugadors del Terrassa, David López i Carlos Martínez. Podeu veure'n un resum que ha penjat a YouTube l'usuari FutbolAsturianoES a partir de la notícia emesa a la televisió autonòmica asturiana:El triomf és històric, ja que és el primer cop que Catalunya guanya la fase estatal, en la segona final que hi disputa.

Hem pogut seguir amb atenció la final gràcies a la genial tasca del cap d'esports d'El Prat Ràdio, José David Muñoz, que ha viatjat fins a Mareo (Gijón), des d'on ha informat de l'excel·lent triomf català.

L'onze inicial de la final // José David Muñoz

Moltes felicitats, us ho mereixeu, campions! Als que han participat a la fase final, i als que van aconseguir l'accés a aquesta ronda, el mes de desembre passat a la Vila-Joiosa. Per i per a tots ells, és un enorme orgull seguir i difondre el nostre futbol. 

Els protagonistes:


Toni Texeira
Diego Gómez
Adrià Fradera

Juan Pablo Amantini
Valentín Merchán
Alex Cano
Óscar Sierra
Javier Heredia
David Cárdenas
Dani Erencia

Ramon Rovira
Iván Álvarez
Gerard Puigoriol 'Putxi'
Àlex Granell
Carlos 'Charly' Ruiz
David López
Jorge Muñoz

Enric Gallego
Carlos Martínez
Ferran Vila
Jordi Aumatell

i al seleccionador, Toni Almendros, i el seu cos tècnic, enhorabona!

David Cárdenas, capità català, aixeca la Copa // José David Muñoz

Menció especial per al José David Muñoz, que ha fet una feina tan espectacular com intangible, acostant a un públic que no és de masses però sí que és fidel el desenvolupament de la final. Per ell i per tots els que altruistament ajuden a créixer el futbol català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada