dimecres, 4 d’abril del 2012

Prèvia de la jornada (33a, 1a part)

Aquest vespre s'inicia la jornada més llarga del curs. La 33a cita del curs es disputarà amb 16 dies de diferència. A més, la següent jornada, la 34a, acabarà abans que es resolguin el 70% dels duels d'aquesta cita.

Com que és una jornada peculiar, tindrà 3 prèvies:
  • Avui, per analitzar el partit que obre el foc aquest mateix vespre
  • La setmana que ve, per tractar els dos partits que es disputaran dimecres
  • El 17 d'abril, per afrontar els set partits que tancaran, finalment, la cita entre el 18 i el 19 d'abril.
La Pobla Mafumet jugarà molt abans que els equips que comparteixen play-off amb els tarragonins ara mateix. Un triomf grana, doncs, asseguraria la posició de privilegi per a la jornada 34, la del 15 d'abril, sense pensar en partits de menys. La principal novetat per als pobletans és el retorn a la dinàmica de grup d'Ernest. Promocionat del juvenil a principis de curs, una lesió a la tíbia el va apartar dels terrenys de joc i ara ha rebut l'alta mèdica.

El tercer classificat buscarà assolir una segona plaça momentània si derrota un altre equip de les comarques tarragonines, que viatja al nord amb la voluntat de guanyar per aspirar a la salvació.

L'Amposta va sortir reforçat de la golejada contra el Vilanova de dissabte, però ara els de Jordi Fabregat són conscients que no poden fallar en la majoria dels partits que queden per endavant. A domicili els ebrencs només han guanyat a Balaguer. Ara toca el "més difícil encara", derrotar el filial del Nàstic.

Una victòria ampostina deixaria l'equip per sobre de la Grama (amb els colomencs amb dos partits menys), i a un sol punt de la línia de salvació actual, els 34 que suma el Vilanova.

Es tracta d'un partit prou simètric. A dalt i a baix, els dos equips busquen els 3 punts per no haver de dependre dels resultats dels rivals que els podrien perjudicar.

Una derrota grana implicaria esperar que Terrassa, Manlleu, Vilafranca o Cornellà no guanyessin per no veure's superats i poder caure, en el pitjor dels casos, a la setena plaça.

Una derrota ebrenca, en canvi, podria allargar la salvació, en el pitjor dels casos, a 7-8 punts (depenent de quan es normalitzi la taula) i, per tant, complicaria unes opcions de permanència que havien reviscut amb els triomfs a casa contra Castelldefels i Vilanova.

Obrim la jornada, doncs, amb un apassionant (i simètric) duel tarragoní.

Aquests són els horaris de la trenta-tresena jornada:

DIMECRES, 4 D'ABRIL
20h Pobla Mafumet-Amposta

DIMECRES, 11 D'ABRIL 
19h Santboià-Balaguer
Masnou-Europa 

DIMECRES, 18 D'ABRIL 
19h Espanyol B-Muntanyesa 
19'30h Gavà-Terrassa
20h Castelldefels-Prat
20'15h Vilanova-Rubí
21h Cornellà-Vic
Gramenet-Vilafranca 

DIJOUS, 19 D'ABRIL
20'30h Manlleu-Olot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada