dimecres, 24 de febrer del 2016

Avui es completa el Sant Andreu-Palamós

Aquest dimecres al vespre (20h) es reprèn el Sant Andreu-Palamós de la J21, que va quedar suspès el passat 17 de gener a instàncies de la tripleta arbitral. El partit es reiniciarà tal com va quedar: amb empat a un gol (dianes de Kevin Gissi i Marc Medina, de penal), al minut 85 i amb onze homes per banda. Això sí, es disputarà a porta tancada.

El Sant Andreu-Palamós es tancarà 38 dies després // Judit Andreu - UESantAndreu.cat

Aquest és l'horari del partit d'avui, corresponent a la J21:

DIMECRES, 24 DE FEBRER
20h (Es reprendrà al 85') Sant Andreu 1-1 Palamós (Kevin Gissi / Marc Medina -p-)

* El partit es va iniciar el 17 de gener; podeu recuperar l'article dedicat a la J21 en aquest enllaç.

Aquesta és la classificació actual de Tercera, corresponent al final de la J26:

Aquests cinc minuts més l'afegit serviran per completar la classificació després de 26 jornades. Aquesta nit els 20 equips del grup català de Tercera comptaran amb els mateixos partits disputats, i els gols anotats al duel del Narcís Sala comptabilitzaran als registres oficials de la temporada.

De fet, passi el que passi en aquesta represa, la J21 passarà a ser la més anotadora del curs (32 dianes amb les d'aquest partit fins ara), i els golejadors augmentaran els seus registres: Kevin Gissi sumarà la 12a diana i Marc Medina la sisena, a l'espera de si s'anoten més gols en aquests minuts.

El partit es disputarà amb els onze jugadors de cada equip sobre el terreny de joc, després que el Comitè d'Apel·lació acceptés el recurs del Sant Andreu. El partit serà a porta tancada (sí que hi té accés la premsa, com és el cas de tercera.cat) i els andreuencs es faran càrrec de les despeses d'arbitratge i de desplaçament del Palamós.