dimarts, 9 de febrer del 2016

El protagonista | J24: Gianni Cassaro

Els dimarts a tercera.cat recollim les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera, en una àudio-entrevista que pengem al nostre canal de Soundcloud

Després de la J24 hem escollit com El protagonista el porter de l'Europa, Gianni Cassaro (Sant Cugat del Vallès, 1992). Aquest diumenge era l'home del partit en el triomf de l'Europa contra el Manlleu, en un duel que enfrontava el cinquè amb el sisè en una batalla per guanyar metres en la cursa per play-off. Els osonencs gaudien d'un penal a favor al minut 12, però el porter escapulat aconseguia aturar la pilota en una acció que canviaria el curs del partit. A més, Gianni encara exercia d'assegurança total pel seu equip per mantenir la porteria a zero abans del descans. A la segona meitat, els graciencs es van avançar amb un gol de Poves que va valer tres punts, en gran part, per l'actuació de Gianni sota pals.
Gianni Cassaro ha debutat aquest curs a Tercera // Àngel Garreta - CEEUROPA.CAT
A l'entrevista amb el nostre Protagonista valorem l'actuació en el partit de diumenge, l'adaptació a la Tercera Divisió i el moment dolç de l'Europa, que acumula nou jornades sense perdre en què només ha cedit dos empats.
 

Aquesta és la primera temporada de Gianni Cassaro a Tercera. La temporada 2014/2015 va saltar del Lloret (Primera Catalana), a l'Olot de Segona B. Després d'un primer curs amb poca participació, el club de la garrotxa decidia cedir-lo a l'Europa, on hi ha jugat tots els partits de lliga i ha encaixat 22 gols. Amb Gianni sota pals, els escapulats són el quart equip menys golejat de la categoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada