dilluns, 22 de febrer del 2016

Resultats J26

El Vilafranca es col·loca segon i el Peralada s'endú el duel de baix


La Monta s'imposava a Terrassa i és tercera... amb els mateixos punts que el segon // Juanma Medina - TerrassaFC.com

Aquests són els resultats de la J26:


DISSABTE, 20 DE FEBRER

Santfeliuenc 1-0 Ascó (Domi Berlanga)

DIUMENGE, 21 DE FEBRER

Masnou 2-4 Gavà (David Llobet i Nico Pandiani / Manu Raíllo -2- i Boris Garrós -2-)
Palamós 1-0 Figueres (Aleix Feixas)
Júpiter 1-2 Vilafranca (Quim Solano / Víctor Oribe -2-)
Granollers 1-2 Cerdanyola (Roger Martínez -p- / Juli Serrano i Oriol Molins)
Prat 0-0 Sant Andreu
Europa 1-0 Sabadell B (Fran Bea)
Manlleu 0-1 Morell (Jordi Oribe)
Peralada 2-1 Rubí (Marc Mas i Kike Sánchez / Juanpi)
Terrassa 0-1 Muntanyesa (Pere Segarra)

CLASSIFICACIÓ 

Aquesta és la classificació després de la J26, amb el Sant Andreu-Palamós de la J21 pendent:




Gols: 20
Resultats: 4 victòries locals, 1 empat i 5 victòries visitants
Màxim golejador: Santi Triguero (Vilafranca), 14 // Veure llistat complet




L'anàlisi dels dilluns
Dades, curiositats, noms propis... i notes dels partits en què hem estat presents

  • Canvis a la zona noble. És el gran titular de la jornada. El Prat continua la ratxa d'imbatibilitat (21 partits sense perdre), es manté líder ara amb 10 punts sobre el segon i el tercer... però els seus tres perseguidors canvien de posicions. El Vilafranca es col·loca segon... amb els mateixos punts que la Monta, que és tercera... per un sol gol (amb una diana més seria segona per diferència general de gols amb els penedesencs, pendents de resoldre el seu goal average directe). El Sabadell B, que encadenava 12 setmanes al segon lloc, és ara quart.

  • La lluita. Es comença a dibuixar l'escenari per a les deu últimes jornades, amb una lluita clarament oberta per a tres places de play-off. La propera jornada, la J27, hi haurà cinc equips amb opcions d'acompanyar el Prat a la zona noble.

  • Dos aspirants. Han guanyat de nou i mantenen molt bona dinàmica el Gavà i l'Europa. Són just per sota del quart... i amb moltíssimes opcions d'entrar en play-off la setmana vinent.

  • Duels directes. Per fer-ho més complicat, arriben tot just ara els duels directes en aquesta zona alta, amb el Prat fent de jutge/pendent de confirmar un campionat que té per ara molt de cara (entenent que 10 punts de marge quan en queden 39 en joc és un bon marge de maniobra). Monta-Prat (J27), Europa-Monta (J28), Prat-Vilafranca (J30) o Vilafranca-Europa (J31) són alguns dels duels directes a dalt que venen el proper mes.

  • Aire a l'Empordà. Els triomfs del Palamós (1-0 contra el Figueres) i del Peralada en el duel directe contra el Rubí els donen tres punts de distància sobre el descens. Els dos conjunts empordanesos marquen la permanència amb 28 punts (el Palamós té un partit pendent que finalitzarà aquest dimecres, i en què per ara té un punt, 1-1 al minut 85). Tres punts per sota hi ha el conjunt rubinenc, que obre el descens, amb 25.

  • Vius. El triomf del Morell a Manlleu no serveix per retallar distància amb la salvació (la tenen 5 punts per sobre) però suposa vida per als tarragonins, que vencien després de 10 jornades sense triomfs.

  • Tocats. En canvi, el tercer equip en descens, el Masnou, allarga la crisi. Nova derrota... i els masnovins ja tenen la permanència 10 punts per sobre.

  • En forma. De la zona mitjana destaca el moment del Cerdanyola, que ja s'ha col·locat vuitè, té 11 punts de coixí sobre el descens. Els vallesans han sumat cinc triomfs als últims sis partits.

  • 20 gols. Jornada de molt baixa anotació, la més baixa del 2016... i la tercera amb menys gols de tot el curs. Set equips es quedaven sense marcar, i hi ha hagut domini dels gols visitants, 9 a 11.

  • Perfil visitant. Jornada que iguala el mínim d'empats (només un, com a la J16)... i que iguala el màxim de victòries visitants. Han estat 5, la meitat dels partits, igual registre que a la J19. És tot just la cinquena jornada del curs en què les victòries visitants han estat majoria.

Partit a partit
  • Gol matiner. El Santfeliuenc tombava l'Ascó (1-0)... amb un gol als 40 segons de joc! És el gol més matiner de la història del Santfe a Tercera (enguany és el seu tercer curs a la categoria).
Triomf del Santfe, que respira... i complica les coses a l'Ascó // Iris Solà - FC Ascó

  • Domi Berlanga. L'autor del gol, un nouvingut al conjunt blanc-i-blau que suma dues dianes... en els tres últims partits. Ha marcat en els dos últims triomfs del Santfe a Les Grases.

  • Tres seguides. Els d'Andrés González encadenen tres triomfs a casa, i tenen ara sis punts de coixí sobre les places de descens.

  • Preocupant. S'allarga el mal curs de l'Ascó, que ja és quinzè... i continua 4 punts per sobre del descens. Han sumat una sola victòria als últims 10 partits (8 punts de 30 possibles) i són el quart equip menys golejador de la categoria i el tercer pitjor visitant (dos triomfs a domicili en 13 partits).

  • Ritme gavanenc. Nou triomf del Gavà, un dels equips més en forma del 2016 i que presenta candidatura per retornar al play-off: els gavanencs, cinquens, ja sumen els mateixos punts que el quart (Sabadell B), 44.
La ratxa del Gavà tenia una nova parada victoriosa al Masnou // CFGava.blogspot.com

  • 13 de 15. Quart triomf seguit per als de Juanma Pons, i 13 punts sumats dels últims 15 possibles. A més, tercer triomf seguit a domicili... en aquestes tres victòries lluny de la Bòbila els blaugrana han marcat 10 gols.

  • Parella letal. Els quatre gols del Gavà s'aconseguien amb dos doblets. Manu Raíllo anotava dos gols en un minut (en suma ja 11); el segon, en una gran acció personal, aquesta:
  • Boris. I el segon doblet, de Boris Garrós, que en poc menys d'un mes a l'equip ja ha anotat quatre gols, amb dos doblets a domicili (a Vilafranca i el Masnou). Boris marcava al refús d'un penal que el porter masnoví Marc Priego li aturava i en una acció de pur davanter: al lloc adequat, al moment adequat.

  • Més crisi. El Masnou, cuer, encadena ja sis derrotes, ha sumat 1 punt dels últims 24 possibles... i ja té la permanència 10 punts per sobre

  • Gols destacats. Amb tot, els dos gols masnovins, que no evitaven la derrota, tenien notícia: golàs de David Llobet, en la vaselina que significava l'1-3... i estrena golejadora de Nico Pandiani (fill de Walter Pandiani, exfutbolista uruguaià) en el 2-4 que tancava el partit.

  • S'enduen el derbi. El Palamós tombava el Figueres (1-0) a l'esperat derbi empordanès i agafa aire a la zona baixa. Per ara marca la permanència (28 punts), però dimecres resoldrà el seu partit pendent al Narcís Sala (per ara amb 1-1 al minut 85) i si hi puntua deixarà de ser l'equip que marqui la salvació.
El Palamós s'imposava al Figueres (1-0) // UEFigueres.cat

  • Aleix Feixas. El davanter anotava el gol guanyador en una rematada al segon pal que Aleix Prunés no podia aturar. És el setè gol de Feixas, tercer que marca amb els palamosins (els altres quatre van ser amb el Peralada).

  • Segon triomf. És tot just la segona victòria del Palamós com a local aquest curs: arriba gairebé quatre mesos després de la primera (a la J11, el passat 28 d'octubre, contra el Júpiter, recupereu-la aquí).

  • Sis partits després. És la primera victòria del Palamós en aquest 2016, després de sis partits sense triomf (3 empats i 3 derrotes).
El Figueres queda en zona mitjana // UEFigueres.cat

  • Complicat. La derrota deixa el Figueres pràcticament equidistant dels pols de la classificació (a 10 punts del quart, 9 per sobre del descens) i allarga la irregularitat dels figuerencs: a les últimes sis jornades, tres triomfs i tres derrotes.

  • Eduardo Vílchez. El tècnic de la Unió es mostrava molt crític amb els seus jugadors en roda de premsa. Són imatges de TV Costa Brava, difoses pel Twitter d'Esports en xarxa.
  • Imparables. Parlem dels moments de la Monta, l'Europa, el Gavà, el Prat... però també viu un excel·lent present el Vilafranca, que es col·loca segon després del cinquè triomf seguit a domicili.

  • Oribe. Un doblet de Víctor Oribe al primer temps encarava les coses per als penedesencs al camp del Júpiter (1-2). L'atacant suma 8 gols aquest curs. Els dos gols, que podeu veure al resum de BTV Esports, són molt destacats.

  • Empenta local. A la represa, Quim Solano retallava distàncies per al Júpiter (4t gol del curs) i els grisgrana es volcaven a la porteria de Miguel Ramos, sense el premi final de l'empat.

  • Rècord. En Lluís Montaner ho resumia a Twitter: el Vilafranca ha establert el seu màxim de triomfs a domicili en una temporada a Tercera, amb 8, les últimes cinc de consecutives.

  • 7 de 8. El Vilafranca no tan sols encadena cinc triomfs fora, sinó que ha guanyat set partits a les últimes vuit jornades

  • Còmodes. Derrota després de tres triomfs a casa per al Júpiter. Amb tot, els grisgrana es mantenen a la setena plaça, a 6 punts del quart i amb 11 punts de coixí sobre el descens.

  • Vuitens. També viu un molt bon moment el Cerdanyola, que s'imposava a Granollers (1-2) amb gol decisiu al minut 75.
El Cerdanyola s'imposava a Granollers (1-2) // Cerdanyola FC

  • 5 de 6. Els verds (ahir de vermell i negre) han sumat cinc triomfs a les últimes sis jornades, i en aquesta J26 han superat el Granollers també a la taula.

  • Un minut boig. Juli Serrano, amb un xut des de la frontal, avançava els de Toni Carrillo... però un minut després, de penal, Roger Martínez establia l'empat granollerí (segon gol del curs, els dos als últims partits al camp del carrer Girona).
Igualtat al primer temps... // Cerdanyola FC

  • Oriol Molins. Al minut 75, en un servei de córner rematat al primer pal, arribava el gol victoriós d'Oriol Molins, que ja suma 10 dianes aquest curs. Ha marcat en 6 partits diferents... tots, triomfs del Cerdanyola. Iguala el seu sostre golejador, establert el curs 13/14 (llavors: 3 gols amb el Vilafranca, 7 amb el Cerdanyola).
...fins l'acció del gol guanyador d'Oriol Molins // Cerdanyola FC

  • Zona mitjana. El Granollers queda en zona mitjana (dotzè) després de la tercera derrota seguida. Els granollerins han sumat un sol triomf a les últimes nou jornades (5 punts de 27 possibles).

  • Sense gols. L'únic empat de la J26 es produïa al camp del líder. Prat i Sant Andreu sumaven un punt cadascun (0-0), que manté les trajectòries positives dels dos equips, si bé no poden donar una empenta als seus respectius objectius.

  • 21 jornades. Els potablava ja encadenen 21 partits sense caure, tenen ara els dos principals perseguidors (Vilafranca i Monta) 10 punts per sota i es mantenen com l'equip menys golejat de la categoria.

  • Manu Viale. El futbolista del Sant Andreu disposava d'una opció claríssima al primer temps, amb xut de falta al travesser. Amb tot, a la segona part el Prat buscava el gol amb més insistència sense premi final per als potablava.

  • 10 de 12. El Sant Andreu suma i continua, i queda establert en zona còmoda, novè a vuit punts del play-off (té un partit menys) i amb 11 de distància sobre el descens.

  • 366 minuts. Encadena el Prat sense encaixar un gol, des del partit contra el Peralada al Sagnier (gol de Marc Mas, a la J22).

  • 14 mesos. Aquest diumenge, 21 de febrer, es complien 14 mesos (un any i dos mesos) de l'última derrota del Prat al Sagnier en partit oficial. Són 23 partits de lliga (16 victòries i 7 empats) sense caure, 25 duels oficials en total.

  • Animant la zona alta. L'Europa, aspirant, superava el Sabadell B, fins ara segon (1-0), i queda a un sol punt del play-off, i deixa els cinc equips aspirants a tres places de promoció en una distància de quatre punts.
Fran Bea, puny al cel, autor del gol guanyador escapulat // Fran Capell - CEEuropa.cat

  • Fran Bea resol. Un gol al minut 63, en una gran acció, significaven tres punts per al conjunt d'Albert Poch, que es manté sisè però s'apropa encara més a la zona noble, en què els graciencs només han estat a la testimonial J1 (eren segons).

  • 11 seguits. L'Europa encadena 11 partits sense derrota, amb 8 victòries i 3 empats (27 punts de 33 possibles), i és l'equip en millor ratxa en aquest període de partits.

  • 465 minuts. Encadena el conjunt gracienc sense rebre un gol, més de cinc partits sencers.
Celebracions dels jugadors de l'Europa després del gol // Fran Capell - CEEuropa.cat

  • 2 de 15. Encadena cinc partits sense guanyar el Sabadell B, que per primer cop aquest curs és en zona de play-off... i no és al segon lloc. Ha estat 12 jornades seguides a la segona plaça; ara els arlequinats són quarts.

  • 10 jornades després. Una acció a pilota aturada es convertia en el primer triomf del Morell després de 10 jornades sense triomfs (3 punts dels últims 30 possibles). Primer triomf d'Angoy a la banqueta tarragonina (en el seu segon partit).
El Morell s'imposava a Manlleu // Álex Ávila - AECManlleu.com

  • Jordi Oribe. El seu cosí Víctor anotava els dos gols del Vilafranca al camp del Júpiter... i ell també marcava una diana guanyadora, la del Morell al camp del Manlleu. La podem veure en imatges d'El 9 TV, difoses pel Twitter d'Esports en xarxa.
  • 544 minuts. El gol d'Oribe trencava una ratxa de més de cinc partits sencers del Morell sense marcar.

  • Mala ratxa. Quarta derrota seguida del Manlleu... que ha sumat 1 punt dels últims 15 possibles. Amb tan sols 2 gols marcats en aquests 5 partits.
Nova derrota del Manlleu a casa // Álex Ávila - AECManlleu.com

  • A casa... el Manlleu és el segon pijtor equip local del grup, amb 11 punts de 39 possibles, i 8 derrotes en 13 partits al Municipal. Els osonencs queden en zona mitjana.

  • Peralada, cara. S'enfrontaven al Rubí en un duel que deixava, segur, un dels dos equips en descens. I els empordanesos, amb remuntada inclosa (2-1), sumaven el tercer triomf seguit i es mantenen tres punts per sobre del descens. A l'En joc ràdio entrevistaven Jaume Durán, jugador del conjunt empordanès:
  • Rubí, creu. El conjunt rubinenc s'avançava a Peralada, però amb la remuntada local quedava com a antepenúltim equip, a tres punts de la permanència. 

  • 1 de 10. El Rubí ha aconseguit una victòria als últims 10 partits (6 punts de 30 possibles) i a domicili és l'equip que menys suma: 7 punts de 42 possibles lluny de Can Rosés.

  • Marc Mas. El davanter del Peralada sumava contra el Rubí el seu 11è gol del curs... continua en ratxa. El podeu veure en quest vídeo d'Esports en xarxa:
  • Kike Sánchez. El gol guanyador arribava al minut 82; l'anotava el davanter, cedit per l'Olot. És el seu quart gol del curs. Vídeo d'Esports en xarxa:
  • Imparables. La Monta s'imposava al camp del Terrassa (0-1) i tampoc afluixa en la pugna pel segon lloc. Com que encara ha de resoldre el goal average contra el Vilafranca (a la Bombonera es van imposar per 2-0) els barcelonins són tercers... per un sol gol en les dianes marcades respecte els penedesencs.

  • 24 de 33. La Monta tan sols ha cedit una derrota a les últimes 11 jornades, i amb 24 punts de 33 possibles és dels equips amb millor dinàmica recent en aquest campionat. Els de la Prospe vencien a domicili després de tres sortides sense triomf.

  • Gol de l'ex. El gol guanyador dels barcelonins a Terrassa l'anotava el central Pere Segarra, exjugador del conjunt egarenc. És el tercer gol que marca aquest curs, i el segon que anota en un triomf a domicili (ja va obrir el marcador al 0-2 assolit al Masnou, recupereu-lo aquí).
Pere Segarra (dreta), autor del gol guanyador de la Monta a Terrassa // Juanma Medina - TerrassaFC.com

  • Registres defensius. La Monta tan sols ha rebut 2 gols en els últims 6 partits... i de fet ha deixat la porteria a zero en 5 dels últims 6 partits (l'excepció va ser el 2-0 encaixat a Les Grases).

  • 2 de 24. Mal moment del Terrassa, que ja encadena vuit partits sense vèncer... i tan sols dos empats en aquest període. Els vallesans encara no han guanyat en aquest 2016.




Repàs general


  • Moviments als Golejadors. Els quatre màxims anotadors no han mogut els seus registres (recordem que dos d'ells, Manel i Kuku, no juguen ara per ara). Però se sumen a la part alta dos futbolistes, Manuel Raíllo (Gavà) i Marc Mas (Peralada), que ja arriben als 11 gols. Dobles dígits després d'aquesta J26 per a Oriol Molins (Cerdanyola). El doblet de Víctor Oribe (Vilafranca) li fa sumar ja 8 dianes aquest curs i Aleix Feixas (Palamós) acumula ja 7 gols fins ara (4 amb el Peralada). En aquesta J26 han estrenat el seu compte golejador en lliga dos futbolistes, Juanpi (Rubí) i Nico Pandiani (Masnou).

  • Gols destacats. Ens quedem amb els de Domi Berlanga (Santfeliuenc), David Llobet (Masnou), el segon de Manu Raíllo (Gavà), els dos de Víctor Oribe (Vilafranca), Juli Serrano (Cerdanyola) i Fran Bea (Europa).

  • 645 gols. Les 20 dianes d'aquesta J26 (registre més baix d'aquest 2016 fins ara) han abaixat una mica més la mitjana, situada als 2'49 gols per partit, poc per sobre ja dels 2'47 amb què es tancava el curs passat. Són, comptant el Sant Andreu-Palamós pendent, vint-i-tres gols més (un +3'69% de variació) dels que s'havien marcat a les vint-i-sis primeres jornades del curs passat.

  • Millor local: Monta (29 de 36, 80'56%) | Millor visitant: Prat (26 de 39, 66'67%)

  • Victòries locals 42% | Empats 27% | Victòries visitants 31%

  • Respecte el curs passat, augment lleuger dels triomfs visitants (van ser el 30% dels marcadors al global de la temporada passada); baixen un punt les victòries locals (43% el curs passat) i es mantenen els empats (27%, com a final del curs passat).

  • Màxim golejador: Prat i Vilafranca (47) | Menys golejat: Prat (18)

  • Menys golejador: Morell (21) | Més golejat: Terrassa (47)

  • Camp on es veuen més gols. No hi ha hagut partit però s'hi manté el Municipal de Vilafranca, en què s'han vist 46 gols en 13 partits disputats, 3'54 gols per partit de mitjana.

  • Rendibilitat. Nou triomf amb un gol de la Monta, que es manté al capdavant de la ràtio i amplia els registres. Amb 30 gols, poc més d'un per partit de mitjana, els de Nou Barris han sumat 47 punts. Són 1'57 punts per gol marcat de mitjana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada