dimecres, 24 de febrer del 2016

Resultats J21 (II): Sant Andreu 1-1 Palamós

Sant Andreu i Palamós s'han posat al dia de la competició després de disputar els cinc minuts que tenien pendents de la J21. Amb l'1-1 sumat al còmput de gols de la jornada, aquesta és la més golejadora del campionat.

El partit s'ha disputat al Narcís Sala a porta tancada // Tercera.cat
Sense gols. Ni Sant Andreu ni Palamós han pogut trobar porteria en un mini-partit de cinc minuts en què cap dels dos conjunts ha gaudit d'una ocasió clara gol. Els locals han arribat fins a tres vegades a l'àrea rival, però no han creat prou perill per a superar la porteria empordanesa.
Amb aquest resultat, el Sant Andreu guanya una posició i s'acosta a 7 punts del play-off, deixant enrere el descens a ja 12 punts de distància. El Palamós, pel seu cantó, guanya dues places i deixa el Rubí (divuitè) 4 punts per sota.
Aquests són els resultats definitius de la J21:

DIMECRES, 24 DE FEBRER
Sant Andreu 1-1 Palamós (Kevin Gissi / Marc Medina -p-)
*El partit es va iniciar el 17 de gener i va ser suspès al 85'

DISSABTE, 16 DE GENER
Morell 0-2 Vilafranca (Dani Medina -2-)
Ascó 0-2 Figueres (Adrià Casanova i Éric Vilanova)

DIUMENGE, 17 DE GENER

Manlleu 2-1 Granollers (Joshua 'Josu' Romero i Manel Sala -p- / Carlos Cano)
Europa 1-1 Prat (Carlos Guzmán / Nacho del Moral)
Muntanyesa 2-0 Masnou (Joshua Ortiz i Fernando Velillas -p-)
Rubí 0-0 Santfeliuenc
Sabadell B 4-2 Júpiter (Alex Español, Xavi Civil -2-, Cesc Clotet / Sergi Pérez i Josu Rodríguez)
Cerdanyola 4-2 Gavà (Oriol Molins -4- / Èric Pujol i Manuel Raíllo)
Peralada 6-1 Terrassa (Albert Moñino, Jaume Duran, Kike Sánchez, Xavi Ferrón -2- i Albert Argelés 'Argi' / Aaron Bueno)