dimarts, 2 de juliol del 2013

Onze ideal de la Tercera 12/13

Dissabte finalitzava la temporada amb la notícia més positiva del curs, en forma d'ascens. La UE Olot, campiona del grup català de Tercera, tancava el curs amb l'ascens a Segona B.

Dani Planagumà i Toni Texeira van ser el primer i el tercer més votats el curs passat // REMImages.com

Amb la competició signant el punt i final, queda tancar els últims balanços. Aquest mes de juliol toca passar revista als nou mesos de competició, descansar i començar a preveure què ens trobarem a finals d'agost, quan s'iniciï una nova aventura.

I una de les cites bàsiques per repassar la temporada és presentar l'onze ideal i l'MVP de la Tercera 12/13, que heu votat els seguidors del futbol català, a través de Twitter i de correus a la direcció d'aquest blog. Aficionats, periodistes i fins i tot alguns dels protagonistes, dels mateixos jugadors, heu fet les vostres propostes.

Havien de ser propostes amb dues limitacions generals, i una tercera específica per als jugadors:

  • Les alineacions havien de tenir una formació coherent: no valia votar 8 davanters o 7 defenses.
  • S'acceptaven un màxim de 3 jugadors d'un mateix equip
  • [per als jugadors] L'MVP no podia ser del mateix equip
Després de 20 dies de votació, s'han rebut 112 propostes de les quals ha sorgit un onze ideal amb jugadors de 6 equips diferents.

L'any passat vaig presentar l'onze amb una única publicació. Aquest curs he decidit fer-ho diferent, i coneixereu l'onze un a un. Onze informadors del futbol català analitzaran, un per dia, els onze jugadors que tanquen el curs amb el seu nom a l'alineació ideal dels seguidors.

Obro la sèrie amb les dades bàsiques de la votació, i aquest dimarts al vespre ja tindreu el primer nom, el d'un davanter. Quan acabin els 11 perfils explicaré els resultats complets, amb percentatges, l'MVP i les dades globals de tots els altres futbolistes proposats.

Dades bàsiques
  • 112 votacions rebudes i integrades
  • 176 futbolistes proposats
  • El jugador més votat ha aparegut al 77'68% de les propostes. I el tall per entrar a l'onze (la freqüència d'aparició de l'11è més votat) ha estat del 18'75%.
  • Apareixen a les propostes jugadors de 19 equips de la categoria. No hi ha cap jugador del Balaguer.
  • Per a l'MVP, s'han proposat 27 jugadors de 12 equips diferents
  • L'MVP resultant ha estat proposat al 20% de les votacions. L'acompanyen al podi futbolistes amb el 13'5% d'aparicions i el 9%, dos futbolistes (hi ha empat a la tercera plaça)
Els noms i dades concretes, un cop s'hagi descobert tot l'onze al complet.

Gràcies a tots per col·laborar, i enhorabona als jugadors proposats, en especial als 11 escollits!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada