dilluns, 19 de desembre del 2011

Quaye (Espanyol B) i Roberto Camacho (Vilanova), als millors gols

Al recull dels 3 millors gols del futbol català que escollim cada dilluns a la redacció del programa Esports en Xarxa, de l'XTVL, aquesta setmana, l'última de 2011, recollim dos gols de Tercera, el primer i el segon més votats.

De fet, per primer cop enguany, s'ha incorporat als tres millors un gol de Primera Catalana, del grup 2, el que Guti va anotar per a la Gimnástica Iberiana. La diana és la tercera d'un podi completat per dos jugadors de la divisió que ens ocupa.

Paul Quaye, segon
La jugada personal del migcampista de l'Espanyol B ocupa la segona plaça. Quaye rebia la pilota al mig del camp, es desfeia d'un jugador, combinava amb Bakary i anava llançat cap a la porteria del Vic, batent-la per establir el 0 a 2 definitiu.

Roberto Camacho, el millor
El Vilanova iniciava la remuntada a la Via Fèrria amb el golàs de Roberto Camacho. S'escorava cap a l'escaire dret de la frontal de l'àrea i clavava un xut que deixava immobilitzat el porter del Cornellà, Íñigo. Una autèntica meravella.Recull de la redacció d'esports de l'XTVL per a l'edició de dilluns de l'Esports en Xarxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada