dimarts, 6 de desembre del 2011

El Gavà dóna la baixa a Santi Triguero, Aleix Vall i Patri

Disseny: Benja Villegas
Del Gavà 3-0 Muntanyesa de diumenge sorprenia l'absència a la convocatòria de Santi Triguero, ni lesionat ni sancionat. 24 hores després, es prenia una decisió que s'ha conegut aquest matí: el CF Gavà ha donat la baixa a tres futbolistes (Triguero, Aleix Vall i Patri) per, segons la versió del club, ajustar una economia que està molt tocada.

Ara el club els ofereix seguir entrenant amb el grup, i els jugadors tenen temps fins al 31 de gener per trobar nou equip. Santi Triguero ha explicat la decisió de l'entitat gavanenca en una entrevista al programa Mas Esports, de COM Ràdio. En la conversa amb Sergi Mas s'explica la polèmica decisió.


Patri era el jugador més vinculat al club dels tres acomiadats, i Aleix Vall va arribar al club aquest estiu. Al blog dedicat al CF Gavà, de Havok, vital si voleu seguir-ne l'actualitat (també el seu compte de twitter) s'explica la noticia del comiat, així com es resumeix la trajectòria dels tres.

Santi Triguero va arribar al Gavà l'estiu de 2010, després d'una traumàtica marxa de l'equip en què és màxim golejador històric, el CF Vilanova. En dues temporades ha anotat 13 gols. Curiosament, només li he vist marcar dos gols en viu, i han estat el primer i l'últim que ha marcat amb el club del Baix Llobregat.

Es va estrenar com a golejador el 17 d'octubre de 2010, en el triomf del Gavà contra el Balaguer (1-0) després d'una gran jugada per banda esquerra de Pere Olivé. Apareix en aquest resum de Gavà TV:


Aquell partit va suposar la meva estrena en una retransmissió futbolística per a l'XTVL, al costat del coordinador d'esports de la cadena, Dani Balaguer.

L'últim gol amb el Gavà, el segon d'aquest curs, el marcava el 12 d'octubre passat. Era el 0-1 provisional al camp de l'Espanyol B, en un partit que acabava 3 a 1. Apareix en aquest resum de BTV Esports:


El 7 d'octubre passat, amb el company de l'XTVL Roger March ens acostàvem a Vilanova (i després a Gavà) per recollir les opinions de Triguero, que amb 35 anys complerts poc abans seguia amb ganes de donar guerra al futbol català. Aprofito per recuperar-lo i per desitjar des d'aquí, al Santi Triguero, l'Aleix Vall i el Patri Manso tota la sort del món. Esperem veure'ls ben aviat pel nostre futbol i gaudir de nou amb els gols de l'incombustible Santi Triguero. Entrada completa del dia del reportatge aquí i vídeo tot seguit:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada