divendres, 9 de desembre del 2011

Actualitat a Tercera (09/12/2011)

Actualitat a Tercera... en una setmana sense jornada, però amb un partit. La selecció catalana, els amistosos, i un divertit recull d'anècdotes a twitter ocupen la resta de l'actualitat:

  • Compte enrere. El Terrassa espera amb moltes ganes les vacances de Nadal, ja que significaran la recuperació de jugadors lesionats, i qui sap si l'arribada de nous fitxatges. Els egarencs s'han col·locat colíders després de diversos partits amb convocatòries sota mínims. Ara només els falta un partit (el 17-18 de desembre a Olot) per tancar el 2011. El nou any podria venir amb quatre "cares noves", que tornarien de l'infermeria. Es tracta d'Urbano, Alfi, David López i Pep Arau. Ho explica Albert Morillas en un article a egar.cat. El mercat de fitxatges podria obrir-se també al gener, tot i que amb la recuperació dels lesionats i l'aparició de Terrón (que ja tindrà el transfer) podria desestimar aquesta opció.

  • Copa Regions UEFA. La selecció catalana ja és a la Vila Joiosa (Alacant), on demà debutarà a la primera fase de la Copa Regions UEFA. A les 10h jugarà contra Extremadura; diumenge,a la mateixa hora, s'enfrontaran a Euskadi. De la convocatòria que vam publicar divendres passat s'han produït modificacions d'última hora. La lesió de David López (Terrassa) ha fet entrar a la llista Jorge Muñoz (Cornellà) i la baixa de Carles Montoro (Rubí) ha donat entrada a Jordi Aumatell (Manlleu). Al web de la FCF trobareu informació dels partits així com la nova convocatòria. A més, el periodista Àngel Garreta ha publicat a l'edició digital del diari ARA una notícia que exlica què és la Copa de Regions UEFA i els precedents de la selecció catalana. la podeu llegir aquí.

  • Sense data. La convocatòria per a la Copa Regions UEFA de tres jugadors de l'Europa va impossibilitar la disputa, ahir, de la segona part de l'Europa-Masnou, ajornat el 13 de novembre per la pluja. Caldrà, doncs, buscar una tercera data.

  • Jornada... d'un partit. Aquest cap de setmana no hi ha jornada a Tercera... però sí que s'hi disputa un partit, el Castelldefels-Vic, ajornat el 6 de novembre per la pluja. Així només quedaran dos equips, els citats a l'anterior apartat, que comptaran amb un partit menys. 

  • Cau el Castelldefels. De fet, els del Baix Llobregat hauran disputat dos partits aquesta setmana. Dimarts queien eliminats de la Copa Catalunya a camp del CDC Torreforta, de Primera Catalana (grup 2). Els tarragonins s'imposaven per 2 a 1, i ara disputaran la fase prèvia a la final a quatre. Pressumiblement, els enfrontaments seran Torreforta-Nàstic i Manlleu-Girona. El Manlleu, doncs, és l'únic equip de Tercera que segueix viu a la competció. La propera ronda no té data, per ara. Aquí teniu una galeria de fotos d'Alex Gallardo per a la UE Castelldefels i adjunto un resum del partit amb imatges dels companys de TAC 12:


  • Setmana d'amistosos. La setmana sense lliga ha provocat que diversos equips disputin amistosos per mantenir el to físic i competitiu. El Terrassa, per exemple, s'imposava al Cerdanyola (2-0), amb gols del juvenil Pardillos i de Xavi Molist (informació via Albert Morillas, egar.cat); L'Espanyol B queia derrotat en elm Trofeu Ciutat de Badalona contra l'equip amfitrió (2-0, minicrònica al web del RCD Espanyol). El Santboià s'imposava a l'Hospitalet, de Segona B (2-3). Cristian Garcia, de l'IMPRESCINDIBLE El blog de l'Hospi posa la crònica i Bernat Monzó, de TV L'Hospitalet, la següent crònica (penjada també al citat blog):


  • Tornen a Nova Zelanda. Ja que li hem dedicat dues entrades els últims dies és de justícia informar al blog de la situació de l'Auckland City. El campió neozelandès i oceànic queia al partit per a l'accés als quarts de final del Mundial de Clubs contra el Kashiwa Reysol, campió japonès (2-0). Els tres jugadors catalans eren titulars: Manel 'Xino' Expósito i Andreu Guerao completaven els 90 minuts, mentre que Albert Riera en disputava 69. Teniu la fitxa del partit aquí, via el web de la FIFA.

  • #historiesfutbolcat. Està sent el gran èxit a l'univers #futbolcat, el que engloba totes les històries al voltant del futbol català. Diversos periodistes, jugadors i seguidors d'aquest món, iniciats per Àngel Garreta, el primer que va usar l'etiqueta, estan contribuint a #historiesfutbolcat exlicant, en 140 caràcters, anècdotes del nostre futbol. Us deixo una caixa amb totes les aportacions, s'anirà actualitzant:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada