divendres, 30 de desembre del 2011

Santi Triguero torna a casa

Dijous al vespre es feia oficial. Santi Triguero tancava les condicions del comiat del CF Gavà i signava finalment pel CF Vilanova.

Triguero, en l'anterior etapa al CFV // Foto: Q.Puig / El Punt
Triguero torna així a l'equip de la seva localitat natal, iniciant la cinquena etapa al club del Garraf. El jugador va voler tancar primer el comiat de l'entitat gavanenca abans de fer cap pas en ferm. Triguero comptava amb ofertes de clubs de Primera Catalana i de Tercera, entre les quals destacaven la del Vilanova i la del Santboià.

Divendres Triguero ja es va exercitar amb els seus noms companys, entre els que es troben vells amics, com el capità Carles Valldosera o el porter Mario León.

La cinquena etapa es podria iniciar el cap de setmana que ve, a l'Alumnes Obrers, contra el Masnou. Després de 10 temporades acumulades, Triguero segueix sent el màxim golejador de la història del club vilanoví, amb 162 dianes. Enguany ja ha sumat dos gols amb el Gavà.

Aquesta és la notícia que publicava dijous vespre l'edició digital del Diari de Vilanova. I aquí podeu veure el reportatge que vam dedicar a Santi Triguero el mes d'octubre passat.

El mateix Triguero parlava al vídeo del seu traumàtic comiat de Vilanova del juliol 2010, després d'una amarga relació amb alguns sectors de l'entorn del club del Garraf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada