dilluns, 5 de desembre del 2011

Miguel (Amposta), Xavi Gràcia (Balaguer) i Gilberto (Castelldefels), als millors gols

Podi completament de Tercera Divisió als '3 millors gols del futbol català' que escollim cada dilluns la redacció d'esports de l'XTVL al programa Esports en Xarxa. Tres gols d'equips visitants, amb diferents resultats finals per als respectius equips.

Miguel, tercer
El davanter de l'Amposta, un dels golejadors habituals de Tercera els últims anys, anotava el segon gol per al seu equip a Manlleu després de completar una excel·lent jugada col·lectiva del seu equip. Si bé el gol no servia per sumar, destaca pel joc de l'equip del Montsià. 

Xavi Gràcia, segon
Un dels grans especialistes de falta de Tercera (a twitter hem discutit, amb Fermín Suárez i Lluís Montaner, sobre els grans llançadors de falta del campionat) anotava a Terrassa el gol de l'honor del Balaguer amb un magistral llançament de falta al qual poc podia fer el porter egarenc.

Gilberto, el millor
Quan estrenava el seu compte golejador d'enguany, al Prat, escollíem el seu gol en segona posició (el podeu recordar aquí). Ahir marcava el segon gol del curs a Vilanova i arriba a dalt de tot gràcies a l'evolució de la jugada: comença a la banda, paret al primer toc, de molta classe, amb Uri, i rematada final del brasiler imparable per a Mario León. La ratxa de tres victòries consecutives a domicili del Castelldefels van començar anmb Gilberto al Prat i han seguit amb Gilberto a Vilanova.


Recull per a l'Esports en Xarxa de l'XTVL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada