dissabte, 10 de desembre del 2011

Prèvia de la jornada (partit ajornat 13a)

No hi ha jornada com l'entenem (10 partits, 20 equips) però sí que es disputa un partit de la categoria aquest cap de setmana, el que va quedar anul·lat el passat 6 de novembre i que jugaran Castelldefels i Vic.

En plena ratxa a domicili (3 victòries consecutives) els d'Escudero tornen als Canyars rebent un necessitat Vic, que després de la derrota a Can Peixauet voreja les places de descens (és quart per la cua, amb el descens dos punts per sota).

Un triomf deixaria el Vic catorzè, amb 18 punts. Si qui suma els tres punts són els mariners, el Castelldefels es decantaria cap a la primera meitat de la taula, a sis punts de l'ascens, i confirmaria la dinàmica positiva que ha arribat empesa pels èxits a domicili.

El Vic acumula ja sis partits sense guanyar i el Castelldefels, quatre partits sense perdre. De fet, les dues ratxes tenen orígen a Rubí: a Can Rosés el Vic guanyava el seu últim partit (0-3) i al mateix escenari el Castelldefels cedia l'última derrota fins ara. Un triomf situaria ara els del Baix Llobregat per sobre dels vallesans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada