dijous, 16 de febrer del 2012

Actualitat a Tercera (16/02/2012)

Reportatges a fons de protagonistes de la categoria que ocupa tercera.cat concentren aquesta entrada d'avui. Passada la voràgine de fitxes, els equips s'estabilitzen i els objectius finals es dibuixen cada cop amb més nitidesa. D'aquests protagonistes es parla aquests dies:

  • Gracienc per molts anys. Els companys de BTV Esports passaven aquesta setmana per l'entrenament de l'Europa i aprofitaven per parlar amb Javi Lara. El pratenc, principal fitxatge dels graciencs enguany, parla per a la televisió barcelonina sobre l'aposta de deixar l'AE Prat, i sobre el present i futur que té a l'entitat escapulada. Ho podeu veure aquí, via BTV Esports (veure article original):

 

Toni Romero // hattrickfutbol
  • Força colomenca. El portal web FutbolCatalunya, en un article de Borja Pérez Pato, analitza amb l'entrenador de la UDA Gramenet, Toni Romero, els últims partits del conjunt colomenc. Des de la sevaarribada la Grama ha sumat 9 punts dels 15 disputats, i la milloria ha anat acompanyada de la sortida de la zona de descens. Tot i això, la situació ajustada de la part baixa convida a no confiar-se. De treball col·lectiu, de resultats i de compromís en parla Romero en aquest enllaç.









  • Allargant el somni. Si hi ha un equip que no deixa de sorprendre i, alhora, de reivindicar-se a la part alta, és el Vilafranca. El degà penedesenc és tercer, invicte aquest 2012 (juntament amb el Gavà) i acumula nou partits sense perdre. Dimecres els companys del FanZone d'ONA FM entrevistaven una de les peces claus del conjunt de Puchi, el golejador Reyes. El presentador Arnau Gascón i l'encarregat de la secció de futbol català, Joan Tejedor, parlaven amb el davanter del bon moment vilafranquí. Ho podeu escoltar aquí:


  • Defensa la sanció. Diumenge passat, el tècnic de l'Amposta, Jordi Fabregat, era expulsat al camp del Muntanyesa. Conegudes ahir les sancions, l'entrenador estarà tres partits allunyat de la banqueta. Després de la polèmica acció, Fabregat ha parlat avui amb Ricard Vicente, conductor del Catalunya Futbol, de Radio MARCA, per defensar el que ell creu que és una decisió injusta. El podeu escoltar aquí:

 

  • Optimisme a Sant Boi. Tres victòries consecutives han canviat l'ànim del Santboià. De patir pel descens a anar-se acomodant, a poc a poc, en una plaça més tranquil·la. FutbolCatalunya parlava diumenge amb el tècnic dels del Baix Llobregat, Miguel López, i amb el davanter i fitxatge estrella, Jordi Martínez, per analitzar el bon moment de l'equip en el primer any després del descens a Tercera. a l'article que signa el mateix Borja Pérez Pato, López parla de la voluntat col·lectiva com a clau per a la salvació. Podeu llegir les seves paraules en aquest article. Teniu també el vídeo de Miguel López i també el de Jordi Martinez, que us deixo a continuació:


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada