dijous, 23 de febrer del 2012

Actualitat a Tercera (23/02/2012)

Iniciatives per dur públic als camps, entrevistes per analitzar el moment de temporada que estem vivint, canvis a la presidència i bones dinàmiques individuals i col·lectives. Tot, sota el prisma de la Tercera Divisió. Aquestes són les notícies d'actualitat d'avui:


  • Vine a l'Olímpic! El Terrassa ha engegat aquesta setmana una campanya, amb l'estreta col·laboració del sector comercial de la ciutat, Terrasa Comerç, per regalar 10.000 entrades i omplir, pràcticament, l'Estadi Olímpic aquest diumenge contra el Cornellà. El diari Ègar, col·laborador en la iniciativa, explica en aquest article els detalls de la promoció en què, a més, se sortejarà una moto elèctrica a cada partit que es disputi a l'Olímpic. Els companys de Canal Terrassa Vallès ho recollien també en aquesta notícia:

  • 4 partits per 10 euros. Amb aquesta interessant premisa presentava ahir el Vilafranca una campanya per dur gent al Municipal penedesenc. El club ha imprès 2.000 butllets que, per 10 euros, donaran dret a veure els 4 últims partits de lliga a casa. Quan? abril i maig. Els rivals? de molta entitat: Pobla Mafumet, Espanyol B, Santboià i Europa. A més, el club vincularà el número de butlleta amb el sorteig del Trio, de Loteries de Catalunya i si coincideix premiarà l'afortunat amb 100 euros. Teniu més informació al blog de Lluís Montaner, en aquest article. També s'hi recullen les paraules del president de l'entitat, que no descarta el play-off.

  • Premiada. L'àrbitre Anna Zardaín, que aquesta temporada s'estrenava a Tercera (en parlava en aquest article el setembre) era premiada dimarts a la Primera Gala de les Estrelles del futbol català. L'esdeveniment, organitzat per la FCF, premiava Zardain com a millor àrbitre del curs. Podeu llegir la llista de premiats en aquest article de l'ens federatiu. Aprofitant la cita, TV3 va emetre a Telenotícies un excel·lent reportatge en què seguia Zardain al partit que va arbitrar el passat 30 d'octubre entre l'Olot i la Grama. Podeu veure el reportatge aquí.

Alberto Bacaicoa // @ElPratEsports
  • Un pratenc centenari a Vilafranca. Els companys d'El Prat Esports entrevistaven el defesa del Vilafranca, el pratenc Alberto Bacaicoa. El futbolista complia diumenge, a Amposta, els 100 partits. Bacaicoa parla en l'entrevista del moment del Vilafranca, de com està la part alta de Tercera, de com es presenten les últimes 13 jornades de competició, de Puchi i, evidentment, del centenari de Bacaicoa. Ho podeu escoltar aquí:


[Per cert, molt d'acord amb el que apunten els companys d'El Prat Ràdio al fragment que he insertat: Manolo Gol ha de muntar una empresa per donar sortida a la infinitat de dades de futbol català que col·lecciona. Ell, Lluís Montaner, Enric Fuentes o Cristian Garcia -entre molts altres- són dignes exemples d'estadístics del nostre futbol.]


Els candidats, pérez i Ruiz // TV3
  • Nou president. L'Amposta celebrava diumenge, en paral·lel al partit contra el Vilafranca, eleccions a la presidència. Les guanyava, per un marge estretíssim, 2 vots, Jordi Pérez. El candidat escollt aconseguia 103 suports, per davant dels 101 vots que aconseguia recollir Toni Ruiz. En teniu informació en aquest article publicat al diari ARA.

Achille (Muntanyesa) // Juanma Ramos, El 9
  • En ratxa. Achille Obougou està en una excel·lent dinàmica golejadora. El davanter del CF Muntanyesa suma set gols, i ha donat punts vitals a l'equip, com la victòria de fa dues setmanes contra l'Amposta. Futbol Catalunya li dedica aquest reportatge. El periodista Jordi Mestres parla del moment del club de Nou Barris vertebrant-ho amb l'estat del davanter.
Molist i Carlos // Oriol Duran, El 9
 
  •  El gol és a Terrassa. El reportatge ja té sis dies, però no peraixò no mereix aparèixer a la secció. El mateix Jordi Mestres, per a Futbol Catalunya, reunia a l'Estadi Olímpic de Terrassa dos jugadors que sumen 25 gols, Carlos Martínez  (13 gols) i Xavi Molist (12). Dos futbolistes que es presenten per si sols, i que expliquen el moment del seu equip, un Terrassa que és segon, i personal. Ho podeu llegir en aquest article.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada