dijous, 9 de febrer del 2012

Avui serien de Tercera... (capítol 19)

La jornada 19 a Primera Catalana es veia afectada -mínimament- pel temporal de fred i neu. Dos partits (tots dos al Grup 1) quedaven anul·lats. Concretament, els que afectaven el primer i el tercer classificat (Figueres i Palamós). El Mollet és líder provisional després de vèncer al camp del cuer. El Figueres segueix segon. Al Grup 2, la Rapitenca no s'atura al liderat, ja amb 12 punts sobre el tercer. El Tàrrega segueix segon, però el Júpiter se li apropa un punt després d'una nova derrota dels urgellencs.
Després de dinou jornades, avui serien de Tercera...

David Bauli, davanter del Mollet // Vallès Visió
  • Mollet. Els vallesans superaven el cuer, el Junior (0-3) en un còmode triomf que s'iniciava amb gol del '9' molletenc, David Bauli. El davanter barceloní suma 6 gols enguany, informa el periodista molletenc Jaime Blanco. A la represa, Víctor Silvestre i Brian Quijada, arribat a Mollet al mercat d'hivern procedent de la Pobla Mafumet, tancava la golejada. El triomf situa el Mollet com a líder provisional, després de la suspensió del partit del fins ara líder, Figueres. Els vallesans són l'equip amb menys gols encaixats (16). Podeu veure un resum del Junior-Mollet de dissabte, amb entrevista al golejador David Bauli, en aquest enllaç de Vallès Visió.

  • Rapitenca. Els del Montsià no s'aturen. Nova victòria, contundent, a Almacelles (1-4), i ja són dotze els punts de marge sobre e tercer. Flores, Estrella, Ramos i Callarisa feien els gols dels ebrencs, que segueixen amb un sol partit perdut, i havent encaxat 9 gols en 19 partits. Ara rebran el Tortosa, e la part baixa. Sense cap mena de dubte, la Rapitenca és, ara per ara, candidat més que ferm a l'ascens. Cal seguir treballant, queden 15 jornades.

  • Figueres o Tàrrega. El Figueres és segon... per suspensió del seu partit contra l'Avià... Els empordanesos són ara segons, a dos punts del líder Mollet. Tampoc jugava el tercer classificat, el Palamós, que havia de rebre el Ripollet. Els dos partits ajornats han donat ales "virtuals" al Vilassar i el San Cristóbal. Els maresmencs superaven el Manresa (2-1), i els de Terrassa guanyaven el Guíxols (1-0), i sumen 32 punts. Són, però, a set punts de la segona plaça. Al Grup 2, cap partit suspès per la pluja. El Tàrrega segueix segon, però acumula derrotes. L'última, a Tortosa (1-0). Els urgellencs veuen com el líder s'allunya, deu punts per sobre, i el tercer, el  Júpiter, s'apropa, a dos punts, després de l'empat dels barcelonins a Ascó (2-2). Podeu veure el resum del Tortosa-Tàrrega gràcies al compte de YouTube de la UE Tàrrega:


 
Resultats i classificació. Teniu els resultats i les classificacions a la pàgina de FutbolCatalunya: Grup 1 // Grup 2  

Actes dels partits.
Teniu les actes de la jornada 19 a la pàgina de la Federació Catalana: Grup 1 // Grup 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada