dimecres, 22 de febrer del 2012

Avui serien de Tercera... (capítol 20, 2a part)

Tots els equips de Primera Catalana ja s'igualen a 20 partits. El cap de setmana de descans a la categoria (i a les que la succeeixen per sota) ha servit per disputar els tres partits pendents, tots tres al Grup 1. Per tant, al 2 la Rapitenca i el Júpiter segueixen primer i segon en caquest grup. De fet, el text que llegireu referent als dos equips no ha variat gaire des de fa una setmana. Al grup 1, però, jugaven segon i tercer... Figueres i Palamós mantenen la plaça de privilegi. Els altempordanesos empataven a Avià i es queden a les portes de recuperar el lideratge. Al final de l'entrada teniu les actes dels partits endarrerits.

Actualitzem dades, doncs. Després de vint jornades, avui serien de Tercera...
  • Mollet. Els vallesans es mantenen a dalt de tot, com ja havien reafirmat fa deu dies derrotant amb contundència el San Lorenzo (1-4), amb hattrick de Marcelo Luna. Aquest era el quart triomf consecutiu del Mollet. Ara manté un punt sobre el Figueres i quatre sobre el Palamós, terce, un cop normalitzats els enfrontaments pendents. Sembla que aquest triplet d'equips té la posició preferent. Tot i això, no es poden descartar ni el Vilassar ni el San Cristóbal, tot i que són a 8 punts del Figueres. Podeu veure un resum del San Lorenzo-Mollet de dissabte 11 de febrer en aquest enllaç de Vallès Visió a partir dels 1:20 segons.

• Rapitenca. Sense fre. Així segueix la cursa per a l'ascens a Tercera. Un gol de Gerard Estrella decidia el duel contra el Tortosa (1-0), i allargava un excel·lent moment de forma. Nou victòries seguides, i tretze partits sense perdre. Segueix sent l'equip amb menys gols encaixats (9 en 20 partits) i ja té 12 punts de marge sobre segon i tercer

• Figueres o Júpiter. El Figueres manté la segona plaça després d'empatar a Avià dissabte (1-1). Cámara, amb un gol al minut 85 semblava donar el triomf i el liderat als de Vilatenim, però només quatre minuts després els del Berguedà igualaven gràcies a Joan Noguera. Els altempordanesos, dons, se situen amb 43 punts, a un del Mollet. Per darrere retalla dos punts el Palamós. Victòria contra el Ripollet (2-0) amb el primer gol del jugador Facebook, Óscar Almendros. Guitart, a l'últim minut, confirmava un triomf que deixa els del Baix Empordà a tres punts del Figueres. Teniu un resum de l'Avià 1-1 Figueres aquí, gràcies a Tramuntana TV Esports:

També es tancava el partit suspès el mes de gener entre els dos equips de Terrassa del grup 1, el San Cristóbal i Sant Llorenç. Al final, el Sant Llorenç es va deixar anotar el gol que havia marcat aprofitant la lesió del porter visitant. Victòria per als locals (2-1). Podeu veure'n un resum de Canal Terrassa Vallès en aquest enllaç.

Al Grup 2, el Júpiter agafa la segona plaça per la diferència de gols. Els barcelonins derrotaven l'Olímpic Can Fatjó (4-2) en un partit mogudíssim (al minut 87 anaven 2-1), i aprofitaven l'empat del Tàrrega, que segueix en hores baixes, contra l'Ascó (1-1). El Júpiter queda per davant... fins que es resolgui el goal average particular entre els de la Verneda i els de l'Urgell. A l'anada, 1-2 pel Tàrrega.

Actes dels partits. Teniu les actes dels tres partits endarrerits a la pàgina de la Federació Catalana, són aquests:
Palamós 2-0 Ripollet
Avià 1-1 Figueres
Sant Cristóbal 2-1 Sant Llorenç

Classificacions. Teniu els resultats i les classificacions a la pàgina de FutbolCatalunya: Grup 1 // Grup 2