divendres, 2 de novembre del 2012

Comença la Lliga Texeira!

Ja hi som!

Aquest divendres a la tarda s'ha tancat el termini per participar a la Lliga Texeira, en què el guanyador, a finals de mes, s'endurà la samarreta signada del porter de l'AE Prat, el menys golejat a Tercera el curs passat.

Al final el concurs ha estat un èxit de participació. Pensava, quan el vaig plantejar, que superar els 50 participants seria formidable i al final us heu animat 82 persones. Mil gràcies a tots, espero que gaudiu la Lliga Texeira i que al desembre us apunteu a la Lliga Planagumà.

Aquest és el llistat íntegre de participants, com a CLASSIFICACIÓ GENERAL, per ordre d'enviament de les apostes:


8 participants femenines i 74 participants masculins a la Lliga. Gràcies a tots, contribuint amb el vostre Excel!

Foto: Àngel Garreta / CEEuropa.cat
Equips
Quan vaig plantejar el joc creia que les apostes estarien molt concentrades en 2-3 equips... i al final, les estratègies de molts de vosaltres passen per apostar a la contra. Els dos primers classificats encapçalen la llista d'equips estrella. És el Cornellà l'equip més escollit, 26 vegades, en una llista en què hi ha 17 dels 20 equips de Tercera. Es reparteixen així:


Foto: Martí Albesa - UEolot.com

Jugadors
També suposava que els capdavanters a la llista de golejadors serien els més escollits. I Carlitos és qui més apareix als pronòstics, 34 vegades, per davant d'aquells qui el persegueixen a la llista de màxim realitzador del campionat, Boris Garrós i Enric Gallego. La Grama és l'únic equip que presenta 3 jugadors. Aquests són els 22 futbolistes escollits:


Vistes les dades, molta sort als 82 participants!! Cada setmana, actualització de la classificació a la pestanya Concurs. Recordeu que, en cas d'empat a punts, el criteri de desempat són el nombre de resultats exactes encertats. I entre el 25 i el 30 de novembre (depenent de si hi hagués partits endarrerits), el vencedor final.

L'entrega del premi consistiria en viatjar cap al Municipal Sagnier, el vencedor i jo mateix, per rebre el premi in situ. 

I recordeu, el desembre obriré la Lliga Planagumà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada