dilluns, 12 de novembre del 2012

Idees J11

Col·lectiu, noms propis, temps afegits i candidatures a liderat, play-off o permanència. Una setmana més, la jornada ens deixa diverses dades per repassar.

Aquestes són les meves idees de la J11:

  • Minut 92. Podem tirar del tòpic La sort s'ha de buscar o, en el terreny estrictament futbolístic, el de Els partits duren fins que l'àrbitre xiula el final. Cinquè triomf del Cornellà al temps afegit. Un fet que hauria de quedar, simplement, en això, en una curiositat. Jordi Roger explicava la setmana passada a La Xarxa que els seus jugadors s'entrenen per rendir al màxim fins el final, i la conseqüència, diversos cops, està sent aquesta: gol guanyador, com el d'ahir de Jose. Els verds tornen al liderat en solitari, mantenint uns registres superlatius.


  • Aquí estem. Sergio Ginés marcava un gol que significava la primera derrota del curs per a l'Olot i que apropa el Manlleu, mínimament, a la segona plaça, retallant de 7 a 4 punts la distància amb els garrotxins. Un triomf osonenc que reforçarà l'ànim dels de Jordi Dot per com va arribar la victòria: jugant amb nou homes, i amb el tècnic expulsat.


  • Confiança. L'Europa segueix mostrant símptomes que les coses s'estan fent amb molta serietat. Triomf sòlid a Vilafranca, nova victòria a domicili i la sensació que serà candidat més que ferm al play-off. De moment ja ha igualat el registre del curs passat, 5 setmanes situat entre els 4 primers.


  • Disparats. Triomf pràctic, directe i contundent del Rubí a la Bòbila. El bon moment de Javi Sánchez (2 gols més, ja en suma 5, i una nova diana de Criado donaven als d'Alberto Fernández la victòria a Gavà. 3 punts que deixen els rubinencs a tocar del play-off, i en un bon moment per rebre la setmana vinent el líder a Can Rosés.


  • Mas style. Quan va marcar contra el Vic, fa unes setmanes, va celebrar la diana ballant el cèlebre Gangnam Style. Marc Mas anotava, al temps afegit (jornada repleta de gols al descompte), el gol guanyador contra la Rapitenca, que manté el Figueres ben a prop dels favorits, i que el referma com un equip fortíssim a Vilatenim.


  • Segueix l'ascensió. 4 victòries als últims 4 partits. El gol de Pugui contra el seu exequip donava al Terrassa la continuïtat del ple. 12 punts dels últims 12 possibles i 9 places ascendides. De ser cuer a l'inici de la J8 a col·locar-se 9è al final de la J11. 


  • Les cares de l'empat. Tres empats amb diferents lectures. A Pobla Mafumet i Santboià els impossibilitava optar al play-off, circumstància que s'hagués produït si un dels dos hagués guanyat; al Castelldefels li impedia trencar d'una vegada per totes la mala dinàmica, però al Vic l'ajudava a sumar a domicili, un clàssic. I Palamós i Balaguer segueixen en places de descens. Els empordanesos encara no han guanyat a casa, però els de la Noguera obtenien al Nou Municipal el primer punt que sumen enguany a domicili.


  • Reforçats. Victòria del Muntanyesa en un duel directe contra el Júpiter. Un triomf que dóna tranquil·litat als de Nou Barris, però que allarga el mal moment dels grisgrana. Titulo Reforçats per què els 3 gols locals van arribar de jugadors signats durant l'últim mes i mig, David Biyong i Sascha Andreu.


  • Patró. Per primer cop aquest curs, les 7 places decisives no han patit variació respecte la jornada anterior. La clau, lògicament, el triomf del tercer i el quart (Manlleu i Europa), que frenen les aspiracions dels candidats (Rubí i Figueres); i el fet que no guanyés cap equip situat en descens (Palamós, Balaguer i Júpiter). 


  • Gols empordanesos. Les dianes de Marc Mas i Javi Revert (doblet), situen els dos referents golejadors dels equips empordanesos a l'elit de la taula de golejadors. Revert ja és el segon màxim golejador de la categoria (7 dianes, a 3 de Carlitos); i Marc Mas se situa tercer juntament amb el tàndem del Cornellà, Enric-Boris, amb 6 gols.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada