dimarts, 27 de novembre del 2012

Santos&Martínez, societat letal

Carlos Martínez, 'Carlitos', i Uri Santos, garantia de gol a Olot // Miquel Albesa - Catpress

Segon capítol dels tres reportatges a fons que vaig anar a gravar dijous passat a Olot, per a l'Esports en Xarxa:


Rodri i Terma estudiaven a l'estiu les peces sobre les quals basar el joc del nou Olot. Un equip que, com explicava Rodri al primer capítol d'aquesta particular trilogia olotina, volia proposar un patró de joc per a tot el futbol base. La primera clau, jugar amb dos davanters. Havia marxat Robert la primavera anterior, se n'anava Manel Sala, i calia buscar dos referents ofensius. Els noms desitjats han acabat sent els dos noms que capitalitzen l'atac olotí: Oriol Santos i Carlos Martínez. Uri i Carlitos.

Vaig passejar amb ells per Olot i vam parlar de les seves històries, i d'un tàndem que s'estrenava aquest curs, tant al terreny de joc com fora, donant lloc a una parella molt golejadora i a un bon parell d'amics.

Aquest és l'anàlisi emès avui a l'Esports en Xarxa (XTVL):




A partir de les declaracions de Rodri, Carlos Martínez ha comentat a Twitter que li agradaria que l'anomenéssim amb el seu nom complet, oblidant el diminitiu. A partir d'aquesta notícia, a partir d'aquesta entrada a tercera.cat, parlaré de Carlos Martínez, sense oblidar, això sí, el passat esplendorós de Carlitos. El seu nou Twitter (si el seguiu ja us ha quedat registrat) és @CarlosMR_7.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada