diumenge, 11 de novembre del 2012

Resultats J11


Gol de triomf al temps afegit. Cinquè triomf consecutiu que el Cornellà aconsegueix als minuts de temps extra (a les últimes set jornades). La diana de Jose retorna als verds el liderat en solitari de Tercera, després d'un duel en què el Vilassar de Mar havia resistit els atacs dels de Jordi Roger (1-0). Amb 29 punts de 33 possibles, el Cornellà no afluixa al capdavant de la classificació. Els maresmencs se situen a mitja taula, en la primera derrota dels últims cinc partits.
[COR 1-0 VLS: seguit via UE Cornella]

Curiosament, també al temps afegit ha sumat la primera derrota de la temporada l'Olot. Un gol de Sergio Ginés ha deixat els 3 punts a Manlleu (1-0) i ha obert una opció als osonencs de treure el cap més amunt del tercer esglaó. Els de Jordi Dot segueixen tercers, però tenen la segona plaça a 4 punts. Ha estat un partit intens, que ha acabat amb 3 expulsats manlleuencs, 2 jugadors i el mateix tècnic, Jordi Dot. El Manlleu demostra que se sent còmode, acumula 10 partits sense perdre i presenta candidatura. L'Olot té ara el Cornellà 3 punts per sobre.
[MAN 1-0 OLO: seguit via Esports Ràdio ManlleuUE Olot i Ona SPS]

Ha estat una jornada sense canvis en cap de les 7 places decisives, sent el primer cop que passa aquest curs. El Manlleu segueix tercer i l'Europa, quart. Els graciencs s'han imposat a Vilafranca (0-2) amb molta comoditat, amb dos gols (de Javi Lara de penal i de Roberto Camacho) a la primera part. La represa ha estat tranquil·la i els tres punts no s'han escapat. Tercer triomf a domicili dels de Pedro Dólera; El degà penesenc, en canvi, acumula quatre derrotes consecutives (1 gol en 4 partits) i se situa cinquè per la cua, amb el descens 5 punts per sota.
[FCV 0-2 EUR: seguit via Lluís Montaner i CE Europa]

Farà bé de no relaxar-se l'Europa, ja que dos equips es mantenen a l'aguait.

El Rubí s'imposava a la Bòbila en un desplegament d'eficàcia. El Gavà queia a casa (0-3) davant un conjunt vallesà que matava el duel amb dos gols de nouvinguts al primer temps (Javi Sánchez i Criado) i amb la sentència d'un reincident Javi Sánchez tot just iniciar-se la represa. El Gavà encaixa la segona derrota consecutiva, mentre que els d'Alberto Fernández es disparen (encara més) a la taula; són cinquens a dos punts del play-off.
[GAV 0-3 RUB: seguit via Havok]

També guanyava el Figueres al duel de llarga distància contra la Rapitenca (2-1). Ferran ha avançat els ebrencs a la primera part. Els de Texidió aguantaven tot el duel amb avantatge, i quan semblava que el triomf visitant estava més a prop que mai, Teixidó, primer, i Marc Mas, després, capgiraven el duel per mantenir la fortalesa dels empordanesos a Vilatenim (16 punts de 18) i situar-los sisens, empatats a punts amb el cinquè. La Rapitenca segueix sense guanyar fora de casa, és onzena.
[FIG 2-1 RAP: seguit via UE FigueresUE RapitencaMarta Serra i Hernan Subirats]

Desaprofitaven una oportunitat d'or per entrar en play-off, provisionalment, els protagonistes del primer duel de la jornada. Santboià i Pobla Mafumet empataven (1-1) en un duel en què el conjunt local s'avançava, però que Marc Vernet, al tram final del segon temps, igualava. Amb els triomfs de Rubí i Figueres, els dos conjunts queden en un segon pla al llistat d'aspirants, a la setena i vuitena plaça.
[SAN 1-1 POB: seguit via FC Santboià]

Segueix el ressorgiment del Terrassa, i això que el gol de Pugui que tombava la Grama  no arribava fins a l'últim instant (1-0). Quart triomf consecutiu per als de Miki Carrillo, que segueixen l'escalada: ja són 11 les places ascendides amb 12 punts. Pugui decidia un duel força equilibrat. Amb la derrota, els colomencs són ara tretzens, després del tercer partit perdut del curs.
[TER 1-0 GRA: seguit via Esports 95 punt 2 i Marcos Moreno]

Empat entre Castelldefels i Vic que pot tenir dues lectures, una per a cadascun dels equips implicats (1-1). Sani podia igualar per als mariners el gol inicial d'Albert Soler. Punt positiu per als osonencs, que segueixen mostrant-se com un equip altament difícil de batre; i que, malgrat l'empenta a la represa, allarga la mala ratxa dels del Baix Llobregat, que encadenen 9 partits sense vèncer.
[CAS 1-1 VIC: seguit via UE Castelldefels]

Segona victòria del curs, i segona a casa, del Muntanyesa, en un triomf contra el Júpiter (3-2) amb paper destacadíssim dels últims fitxatges fets pels de Nou Barris en l'últim mes i mig. Doblet de David Biyong, i doblet d'assistències i gol de Sascha Andreu, per a tombar un conjunt grisgrana que ha estat a punt de sumar a la Bombonera. Els de Juanjo García segueixen cuers.
[MUN 3-2 JÚP: seguit via BTV Esports i Planeta Júpiter]

Empat que no satisfà cap dels dos equips immersos en les places de descens que es trobaven a Palamós. Els empordanesos s'avançaven, el Balaguer capgirava el marcador, però de nou els palamosins, gràcies a un inspirat Javi Revert, autor d'un doblet, situaven la igualada final (2-2). El triomf del Muntanyesa fa que els dos equips es trobin ara 2 punts més lluny de la salvació. És, ara mateix, 3 punts per sobre.
[PAL 2-2 BAL: seguit via Palamós CF i Futbol Ràdio Palamós]

Aquests són els resultats de la J11:

DISSABTE, 10 DE NOVEMBRE
Santboià 1-1 Pobla (Cristian del Moral / Marc Vernet)

DIUMENGE, 11 DE NOVEMBRE
Castelldefels 1-1 Vic (Sani / Albert Soler)
Gavà 0-3 Rubí (Javi Sánchez -2- i Albert Criado)
Muntanyesa 3-2 Júpiter (David Biyong -2- i Sascha Andreu / Velillas i Israel -p-)
Vilafranca 0-2 Europa (Javi Lara -p- i Roberto Camacho)
Manlleu 1-0 Olot (Ginés)
Palamós 2-2 Balaguer (Javi Revert -2- / Sergi Galeceran i Iban Parra)
Figueres 2-1 Rapitenca (Marc Teixidor i Marc Mas / Ferran)
Cornellà 1-0 Vilassar (José García)
Terrassa 1-0 Gramenet (Pugui)

CLASSIFICACIÓ
Classificació després de la disputa de la J11:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada