diumenge, 4 de novembre del 2012

Resultats J10

El Cornellà manté els millors registres en una arrencada des de 1988. Com el Girona de fa 24 anys, els verds han tancat les primeres 10 jornades amb un balanç envejable: 8 victòries i 2 empats, amb només 3 gols encaixats. Els de Jordi Roger han sumat un punt al camp de la Rapitenca (0-0), en un partit que ja es preveia incòmode per al líder. Els ebrencs han demostrat el bon nivell del seu joc en el retorn a la categoria i han aguantat el duel fins i tot amb un home menys. La Rapitenca ha acabat amb Javi Ramos expulsat.
[RAP 0-0 COR: seguit via Jaume Guzmán i UE Cornellà]

El millor inici en 24 anys a Tercera és compartit amb l'Olot, que igualava el registre de punts del Cornellà superant, amb molt d'ofici, un batallador Santboià (2-1). Els de Miguel López aconseguien arribar al tram final amb empat a u al marcador, però Roger Vidal aconseguia el gol victoriós (el seu segon en quatre dies) per a un partit en què Carlitos, com no, també havia anotat. El Santboià surt de play-off i l'Olot és més a prop d'obtenir un liderat històric.
[OLO 2-1 SAN: seguit via UE Olot i FC Santboià]

Seguirà tercer el Manlleu, que buscava endur-se els tres punts del derbi osonenc, i a punt estava d'aconseguir-ho (1-1). La diana de Poves, per al Vic, igualava el gol inicial de Fortet, i manté els vigatans en una còmoda posició (6 punts de marge sobre el descens) i els manlleuencs amb 2 punts de marge sobre el cinquè.
[VIC 1-1 MAN: seguit via Jordi de Planell i Esports Ràdio Manlleu]

Se situa quart, i retorna al play-off 4 jornades després, l'Europa. Triomf treballat, i de moltíssim mèrit, dels escapulats contra el Figueres (1-0). Una victòria que decidia al tram final Rubén Epitié. L'Europa no ha perdut cap partit al Sardenya, i els figuerencs mantenen els registres a domicili, on han sumat 3 punts (triomf als Canyars) dels 15 disputats lluny de Vilatenim.
[EUR 1-0 FIG: seguit via CE Europa i UE Figueres] 

Buscaven recuperar sensacions positives els dos equips que es trobaven a la Pobla de Mafumet, i tant Pobla Mafumet com Vilafranca han ofert un partit força igualat, que ha resolt un jugador grana amb passat al degà penedesenc, Eric Via (1-0). El gol ha arribat en el moment més dolorós per als de Puchi, al minut 83. I més després que els penedesencs disposessin d'opcions per obrir el marcador.
[POB 1-0 FCV: seguit via Lluís Montaner, que avui el seguia via Joan Sòria a Ràdio Vilafranca]

Arribaven en bona dinàmica al duel del Xevi Ramon, i Vilassar de Mar i Gavà han ofert un duel molt igualat que s'ha resolt... a l'últim instant! (2-1) Marc Gràcia ha decidit el partit del cantó maresmencs, després d'un cos central de duel en què Peque i David Jiménez havien igualat forces al marcador. Primer triomf del Vilassar contra un rival no-barceloní. Quarta victòria del curs, en un moment dolç dels de Manel Moya, que treuen el cap a la part alta.
[VLS 2-1 GAV: seguit via UE Vilassar de Mar i Havok]

El Rubí ha encarat el triomf contra el Muntanyesa a la primera part, aprofitant la inferioritat numèrica dels de Nou Barris (3-0). El gol de penal de Baby ha precedit dues ràfegues seguides, d'Oriol Dot i Baby de nou, que han ensorrat els ànims d'una Monta que arribava a Can Rosés amb la voluntat de recuperar l'ànim i els bons registres. A la represa Javi Sánchez ha tancat una dolorosa golejada per al Muntanyesa amb el seu tercer gol del curs. El triomf vallesà allarga el bon moment dels rubinencs: 10 punts dels últims 12 i fregant les places de play-off, recuperant velles sensacions. El Muntanyesa, en canvi, segueix en plena zona perillosa.
[RUB 4-0 MUN: seguit via UE Rubí i Esports Ràdio Rubí]

Per bé o per malament, avui toca preguntar-se: on són els que sentenciaven el Terrassa fa només 10 dies? Tercer triomf consecutiu dels de Miki Carrillo, en detriment d'un afeblit Palamós (1-3) que segueix sense aixecar cap, sense guanyar a casa, i situat a la penúltima plaça. Xavi Molist i Carles Montoro, amb el quart gol del curs per a ambdós, lideraven la victòria egarenca. Amb 9 punts de 9 possibles, el Terrassa ha remuntat 9 posicions a la taula, i ja és onzè.
[PAL 1-3 TER: seguit via Futbol Ràdio Palamós i 95 punt 2 esports]

No perdien Balaguer i Castelldefels, que empataven a la Noguera (2-2). El doblet d'Óscar Muñoz salvava els mariners d'una derrota davant els de Tenorio, que veien com el segon triomf a casa s'escapava. El Castelldefels manté 5 punts de marge sobre el descens, i el Balaguer s'apropa a la salvació: és a un punt del Muntanyesa.
[BAL 2-2 CAS: seguit via Àlvar Llobet i UE Castelldefels]

La Gramenet ressorgia de la ratxa d'empats (i de les dificultats de guanyar a domicili) a la Verneda, davant un Júpiter que segueix sense trobar el camí de les victòries i dels punts (0-3). Un gol a l'inici de cada part (de Libo i Manu) han encarat un triomf colomenc que ha tancat Pedrola (que s'estrenava procedent del B), i que dóna molta tranquil·litat als homes de Toni Romero, i que allarga el mal moment del rival. Els grisgrana acumulen 8 derrotes seguides, i avui podrien ser cuers per diferència de gols.
[JÚP 0-3 GRA: seguit via Juan Pablo Rojas i Planeta Júpiter]

Aquests són els resultats d'aquesta J10:

DIUMENGE, 4 DE NOVEMBRE
Pobla 1-0 Vilafranca (Eric Via)
Rapitenca 0-0 Cornellà
Vilassar 2-1 Gavà (Peque i Marc Gràcia / David Jiménez)
Rubí 4-0 Muntanyesa (Baby -2, 1p-, Oriol Dot i Javi Sánchez)
Júpiter 0-3 Gramenet (Libo, Manu i Marc Pedrola)
Palamós 1-3 Terrassa (Javi Revert -p- / Xavi Molist, Montoro i Chicho -pp-)
Vic 1-1 Manlleu (Poves / Eduard Fortet)
Olot 2-1 Santboià (Carlitos i Roger Vidal / Ivan Díaz)
Balaguer 2-2 Castelldefels (Adrià de Mesa i Sergi / Óscar Muñoz -2-)
Europa 1-0 Figueres (Rubén Epitié)

CLASSIFICACIÓ
Classificació després de la J10:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada