dimecres, 28 de novembre del 2012

El Manlleu insistirà

El conjunt osonenc rep aquest vespre el Sabadell (20'30 hores), en partit de Copa Catalunya.

Després de ser finalista de l'última edició (perduda a casa, 0-1, contra el Nàstic), els de Jordi Dot són ara l'únic equip de Tercera que segueix viu al tram final de la competició.

El Nàstic va superar per la mínima el Manlleu // FCF

De fet, i més enllà dels dos catalans de Primera, dels quals es desconeix encara quan, com o si entraran en competició, només 3 equips resisteixen a la Copa: el Nàstic, l'Hospitalet i el Llagostera.

Els 3, de Segona B, esperen un quart passatger, el que sortirà del duel més desequilibrat, si tenim en compte les categories. Els osonencs rebran un equip de Segona divisió, que va abandonar la Tercera ja fa 5 anys i que assolia l'ascens a la categoria de plata el 2011.

Els dos últims duels del Manlleu, derrota a la Pobla de Mafumet i empat a casa contra l'Europa, han allunyat l'equip de les places de play-off. Els osonencs són ara cinquens, però esperen rendir al nivell que estan rendint a la Copa Catalunya. Fa un any superaven un conjunt de Segona, el Girona, al Municipal, amb gol de Dani Planagumà, i ara esperen repetir fita contra el Sabadell.

Alegria al Municipal per l'eliminació del Girona // elter.net

El bon moment de Manel Sala, autor d'un golàs diumenge; o la importància d'homes com Baruc Nsué o Gerard Puigoriol, 'Putxi', poden ser claus, per a un equip que, possiblement, no reservi excessius efectius. Sí que ho farà Lluís Carreras pel CE Sabadell. Ahir els vallesans donaven la llista de convocats (la podeu consultar aquí) en què destaquen diversos jugadors del filial, i l'absència de pesos pesants de l'equip com el porter Nauzet, Manu Lanza, Juvenal o Aníbal Zurdo.

El company Miguel Ángel Rodríguez, seguidor arlequinat que recull estadístiques de tot tipus de l'equip, explicava a Twitter els precedents entre ambdós conjunts a Manlleu: 5 partits, 3 a Segona B i 2 a Copa Catalunya. En aquests, triomf sabadellenc (98/99) i empat amb victòria als penals (08/09).

El Sabadell, però, ha caigut eliminat a les últimes tres edicions de la Copa Catalunya per equips d'inferior categoria: el Santa Perpètua, l'Olot i el Sant Feliu Saserra, afegeix a les dades Rodríguez.

El Sabadell no ha guanyat mai la Copa Catalunya en els temps actuals (des del retorn de la democràcia). De fet, manté millor registre idèntic al del Manlleu. Va ser finalista de l'edició de 1991, quan la competició s'anomenava Copa Generalitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada