dimarts, 26 de juny del 2012

Postals de la Tercera 11/12

La temporada 2011/2012, la primera que he pogut seguir des de tercera.cat, quedarà tancada en els propers dies al blog.

Se'm va acudir una curiosa manera d'acabar la temporada, en tres vies:

En primer lloc, avui a la nit (a les 00 hores) tanco les votacions de l'onze ideal de la temporada. Recordeu que podeu votar via Twitter (només cal fer servir l'etiqueta #onze3div5) o bé amb un comentari en aquesta mateixa entrada. Condicions: màxim 3 jugadors d'un mateix equip i proposar un onze coherent, quant al repartiment de porter, defenses, migcampistes i davanters. En els propers dies anunciaré l'onze més votat, així com els suplents: un porter, dos defenses, dos migcampistes i dos davanters. Per ara he rebut 57 votacions en les quals heu proposat 111 jugadors de 19 equips diferents. El jugador més inclòs apareix a gairebé el 95% d'onzes enviats.



Tancaré la temporada amb una entrada especial, un article resum de com he viscut aquest any en els 10 mesos de vida (es compleixen avui, dia 26) del blog, amb el seguiment que n'he anat fent diumenge rere diumenge, resum rere resum, tuit rere tuit. Ja dic ara que ha estat un autèntic plaer viure-ho de tan a prop.

Per a la tercera via hauré d'agrair, com vaig fer amb la secció Fem balanç, la col·laboració dels companys que segueixen el futbol català. Durant els propers dies us presentaré les Postals de la Tercera 11/12.

En què consisteix? És el resum de la temporada, en format text, però també, amb una foto que resumeix algun dels factors, detalls, curiositats, que segons els seus autors han marcat el curs.

L'encapçalament serà una postal. Una foto, una breu explicació d'aquesta, un segell (amb una petita dedicatòria als amants del nostre futbol) i un article d'anàlisi.

Qui escriurà? Per a aquestes Postals de la Tercera 11/12 compto amb 6 dels millors especialistes del nostre futbol. Són:
  • Àngel Garreta
  • Carlos de Frutos
  • Cristian Garcia
  • Jordi Sunyer
  • Sergi Vargas
  • Toni Castro
Ells sis han col·laborat, enviant una foto de resum i explicant, per a tercera.cat, com han viscut un any novament intens al grup cinquè de Tercera.

La primera postal la rebreu demà, a les 9 hores del matí, entrant a tercera.cat. El remitent, Sergi Vargas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada