divendres, 8 de juny del 2012

Prèvia de la jornada (tornada 2a ronda play-off)

El cap de setmana passat va presentar balanç ben diferent, amb una victòria, un empat i una derrota per la mínima. Ara tenim, també, tres balanços ben diferents per afrontar els decisius partits de tornada de demà a la tarda (19h) i diumenge al migdia (12'30h), aquest últim, retransmès en obert per Esport 3.

Molta sort a Manlleu i Pobla Mafumet, amb reptes a domicili, i a l'Espanyol B, que persegueix capgirar la derrota d'Almendralejo a Sant Adrià.

El Manlleu tornarà a apel·lar a donar el cop a domicili, de nou en una illa, i esperant aprofitar de la pressió del teòric favorit, el Binissalem, que veu com el gol de López a Osona val el seu pes en or. Els de Francesc Cargol necessiten marcar a domicili, ja siui per sumar el triomf o per buscar un empat a més d'un gol, resultats que els beneficiarien. Amb un atac que inclou homes com Baruc, Criado, Aumatell o Planagumà el poder ofensiu és ben evident. 

Seguiment: Podreu seguir el partit, com sempre, per Ràdio Manlleu (107 FM o radiomanlleu.cat). A més, per Twitter, amb moltes fonts, i de molta qualitat: Esports Ràdio Manlleu, Raimon Roma, lamalla esports i és de preveure algun dels companys d'IB3, com Mercè Valero.


Jugarà a la mateixa hora la Pobla Mafumet, però amb un balanç molt diferent. El dos a zero favorable al conjunt grana de dissabte passat permet afrontar amb més calma (mai amb seguretat ni amb confiança, no confondre's), la tornada al camp del campió aragonès, l'Ejea. Tampoc han de distreure l'equip les suposades intencions del Nàstic de contractar Kiko Ramírez com a tècnic el curs vinent. Toca seguir ampliant un any històric per als poblencs.

Seguiment: Podreu seguir el partit, molt probablement, gràcies al compte de Twitter d'Antonio Iranzo, periodista aragonès, o del CF Pobla Mafumet i Lamalla esports.


L'únic català que disputarà el partit de tornada diumenge, i a casa, és l'Espanyol B. El segon classificat del grup català busca remuntar el 2 a 1 en contra de diumenge passat a Almendralejo, al camp de l'Extremadura. Els de Longhi buscaran el millor d'homes com Bakary i Christian Alfonso (37 gols entre els dos) per capgirar una eliminatòria que pot solucionar-se amb un simple 1 a 0. podreu veure el partit en directe per televisió des de qualsevol punt de Catalunya (en què arribi Esport 3).

Seguiment: El partit serà emès en directe pel canal Esport 3. A més, serà el partit màster del Marcador Catalunya, de Radio MARCA (89.1 FM), i serà seguit a Twitter per RCD Espanyol i companys com Jordi Mestres o lamalla esports

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada