divendres, 1 de juny del 2012

Prèvia de la jornada (anada 2a ronda play-off)

El cap de setmana passat va ser d'emocions, i de final molt feliç, amb un equip ja ascendit, el Prat, i amb els atres tres equips a la següent ronda, a quatre partits del somni de l'ascens.

Així doncs, arriben a segona ronda els altres tres representants catalans: Manlleu, Pobla Mafumet i Espanyol B. Tots tres, amb idèntic balanç fins ara, una victòria i un empat; i els tres, amb diferent sort en els escenaris del duel d'anada. Manlleu i Pobla obriran el foc dissabte, i a casa, mentre que l'Espanyol B viatja fins Extremadura per jugar l'anada a Almendralejo.

El Manlleu tornarà a apel·lar a dos conceptes que l'han de mantenir ferm: el suport del públic osonenc i la voluntat de seguir allargant un premi. La tercera plaça al campionat de Tercera serà posada a prova ara pel segon classificat del grup balear, el Binissalem, com explicava Mercè Valero dimarts a tercera.cat, immers en un any històric, el de la Copa Federació. Els de Francesc Cargol, reforçats moralment després de la fita a Las Palmas, buscaran un resultat positiu, ja que, a Binissalem, l'equip mallorquí no perd a casa des del 10 de març. Les entrades per al partit valen 10 euros. Aquesta és la prèvia que han fet els companys d'El 9 Televisió, en què inclouen una curiosa història d'amor:


Seguiment: Podreu seguir el partit, com sempre, per Ràdio Manlleu (107 FM o radiomanlleu.cat). A més, per ràdio per internet, gràcies als companys d'OnaSPS. A la seva web (aquí) el company manlleuenc Raimon Roma farà la retransmissió. Per Twitter, moltes fonts, i de molta qualitat: Esports Ràdio Manlleu, Ona SPS, Raimon Roma o el gran Cristian Garcia, entre altres, a més de lamalla esports. El 9 Televisió emetrà el partit a les 20 hores.


Jugarà només una hora més tard la Pobla Mafumet. El conjunt grana rep un campió de grup, l'Ejea, que es va coronar al grup 17, l'aragonès. Com a l'anterior eliminatòria contra el Laredo, el conjunt grana espera aconseguir un bon resultat a casa (en aquell cas va ser un triomf que va fer molt útil l'empat de la tornada) per viatjar a Aragó amb certes garanties. L'Ejea no perd fora de casa des del 12 de febrer. Toca, doncs, batre estadístiques. Els companys de Futbol Catalunya han entrevistat el capità pobletà, Ñoño Vélez, en una entrevista en què es tracta el gran any dels de Kiko Ramírez. la podeu llegir en aquest enllaç.

Seguiment: Podreu seguir el partit gràcies als companys d'Ona SPS, que en faran una retransmissió especial. Serà a la seva web (aquí teniu l'enllaç), amb narració de Gerard Amigó i Javi San Felipe. També serà al municipal tarragoní el periodista de Tarragona Ràdio, Joan Andreu Pérez, i és de preveure que el club també informi a través del seu compte de Twitter. Principals fonts a Twitter: Ona SPS, Gerard Amigó, Javi San Felipe, Joan Andreu PérezCF Pobla Mafumet i Lamalla esports.


L'únic català que disputarà el partit d'anada diumenge, i a domicili, és l'Espanyol B. El segon classificat del grup català de Tercera visita el Francisco de la Hera, camp on va jugar el primer equip a la Lliga de Primera Divisió 1996-1997 i 1998-1999. Llavors era el CF Extremadura. Ara, el rival dels de Raúl Longhi és una refundació, l'Extremadura UD, que espera retornar a Segona b, categoria perduda fa dotze mesos. El camp d'Almendralejo té una àura d'imbatibilitat guanyada amb xifres: hi acumulen 16 victòries consecutives i no encaixen un gol a casa des del 16 de novembre. Tot un repte per a la potentíssima davantera del filial blanc-i-blau, que arriba a la cita amb Bakary i Christian Alfonso en un excel·lent moment de forma (37 gols entre els dos) i amb els reforços de luxe de Thievy o Cristian Gómez, tònica ja viscuda a les dues primers cites del play-off. Tenint en compte que la tornada serà a casa, no perdre i, a poder ser, deixar el marcador en contra a zero pot ser clau per a l'Espanyol B.

Seguiment: Els companys del COM Esports, de COMRàdio (91.0 FM a Barcelona) segueixen apostant pel futbol català i Ignasi Trapero serà a Almendralejo per a la retransmissió del partit, amb el suport des dels estudis de l'emissora de Marta Casas i Toni Castro. El programa inclourà, a les 19 hores, resums dels dos partits que s'hauran disputat dissabte. Extremadura TV no emetrà el partit com s'especulava de bon inici, però el partit es podrà seguir, per ràdio per internet, a Canal Extremadura, en aquest enllaç. Per Twitter, és de preveure informacions del compte del RCD Espanyol així com, amb tota seguretat, podreu seguir les actualitzacions de lamalla esports

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada