divendres, 2 de desembre del 2011

Llista de convocats de la selecció catalana amateur

Aquests són els 18 escollits per Toni Almendros, seleccionador català amateur, per a la disputa de la Copa Regions UEFA, que, a més, estan convocats per a l'últim entrenament previ, al Municipal de la Via Fèrria, dijous a les 11 hores. La competició s'inicia dissabte. A l'última sessió no està clar que puguin assistir els tres jugadors del CE Europa, que el mateix dijous disputen la segona part del duel contra el Masnou, anul·lat al descans el 13 de novembre per la pluja.  Àngel Garreta, en un article al diari ARA, ha recollit les paraules del tècnic gracienc, Pedro Dólera, que afirma que els tres jugadors disputaran els 45 minuts endarrerits i s'incorporaran a l'expedició catalana després. Podeu llegir l'article de Garreta aquí.

Convoctas avançats, via twitter, per Futbol Catalunya i publicada després com a llista oficial al web de la FCF (aquí). La llista la formen:

Porters
Toni Texeira (Prat)
Adrià Fradera (Gavà)

Defenses
Alex Cano (Europa)
Óscar Sierra (Prat)
Dani Erencia (Terrassa)
Valentín (Cornellà)
Cárdenas (Santboià) 

Migcampistes
Putxi (Manlleu)
Ivan Álvarez (Europa)
Ramon Rovira (Europa)
Alex Granell (Olot)
Charly Ruiz (Prat)
David López (Terrassa)
Heredia (Santboià) 

Davanters
Enric Gallego (Cornellà)
Ferran Vila (Prat)
Carlos Martínez (Terrassa)
Carles Montoro (Rubí)

El Prat és l'equip més representat, amb quatre jugadors i, a més, té un membre de l'equip a cada línia. Terrassa i Europa, amb tres jugadors, el segueixen. N'aporten dos el Cornellà i el Sanboià, i hi té un representant el Manlleu, el Rubí, el Gavà i l'Olot.

3 comentaris:

  1. POBLA 1er, ESPANYOL 2º MANLLEU 5er VILAFRANCA 6er.
    Cap jugador d`aquets equips, mes que una Seleccio , sembla una colla d`amics

    ResponElimina
  2. Manlleu sí, company (Putxi). Però de la resta no, i tens raó, no s'acaba d'entendre. tant dels dos primers i Vilafranca, de la part alta, com equips de la part mitjana o baixa: Muntanyesa, Grama, Vilanova... Entenc que Castelldefels i Vic no entren a la roda ja que juguen diumenge.

    ResponElimina
  3. Espanyol i Pobla ,no poden aportar juagdors al ser filials, pero lo del Vilafrnca no acabo d`entendre

    ResponElimina