dilluns, 30 de maig del 2016

Gavà-Almagro a la 2a eliminatòria

L'Almagro, que va acabar segon classificat al grup castellano manxec de Tercera Divisió, serà el rival del Gavà a la segona eliminatòria del play-off d'ascens a Segona B. Només es podia donar una eliminatòria de segons... i ha estat la que afecta els gavanencs, que han vist com l'atzar del sorteig els treia el factor camp. L'anada serà a la Bòbila aquest proper dissabte i la tornada, l'11 o 12 de juny a Almagro (Ciudad Real).


L'Almagro, en un entrenament de la setmana passada // Latribunadeciudadreal.es

L'Almagro Club de Fútbol, fundat el 1957, va acabar la seva lliga (al grup 18 de Tercera) segon... però empatat a punts amb el campió, el Conquense, que no ha assolit l'ascens a la ronda de campions i jugarà contra el Jerez extremeny en aquesta segona eliminatòria. Va ser el màxim golejador del grup 18 (64 dianes) i va camí dels cinc mesos sense perdre, des que va caure a casa contra el Conquense (0-1), el 17 de gener. Des de llavors, 19 partits (entre lliga, 17, i play-off, 2) sense perdre, amb 14 victòries i 5 empats. 

Juga els seus partits de local al Manuel Trujillo, amb capacitat per a unes 2.000 persones i de gespa artificial.

Ureña (15 gols) i Chendo (14) en són els màxims golejadors aquest curs, en els 40 partits disputats entre lliga i play-off.


A la primera eliminatòria, l'Almagro superava un quart classificat, l'Atlético de Madrid B, òbviament del grup madrileny. Els castellans s'imposaven a domicili (0-2) amb doblet de Santana i a la tornada a casa feien bo el marcador inicial (0-0) per assolir la segona eliminatòria.


Curiosament, el grup 18 de Tercera (el de Castella-la Manxa) manté en competició els seus quatre equips en aquest play-off: a més de l'Almagro i del citat Conquense, jugaran aquesta segona eliminatòria l'Azuqueca i l'Almansa.


La localitat està situada a uns 700 km de Gavà per carretera. Són unes 6 hores de viatge en cotxe.




Sobre l'eliminatòria
Ha explicat Manuel Maniega, president del Gavà, als micròfons del Marcador Gavà de Ràdio Gavà que el partit d'anada ser'a aquest dissabte a la tarda. El seu homònim de l'Almagro, de la seva banda, ha dit que l'horari habitual de l'equip castellà com a local sol ser els diumenges a la tarda. De fet, la tornada contra l'Atlético de Madrid B la disputaven diumenge a les 18h.

De fet, algunes hores després del sorteig el club gavanenc ja ha confirmat el dia i l'hora del partit.


SEGONA ELIMINATÒRIA DEL PLAY-OFF D'ASCENS A SEGONA B
DISSABTE, 4 DE JUNY
18h Gavà-Almagro


Recordem que el Gavà ve de superar el Marino de Luanco a la primera eliminatòria i encadena 19 partits (17 de lliga i dos de fase d'ascens) sense perdre.

Aquestes eliminatòries es disputaran els caps de setmana del 4 i 5 de juny (anada) i de l'11 i 12 de juny (tornada).

El dilluns, 13 de juny, se sortejarà l'última eliminatòria d'ascens, el darrer obstacle per pujar a la categoria de bronze.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada