dimarts, 17 de maig del 2016

El protagonista | J38: Iván Moreno (Vilafranca)

Els dimarts a tercera.cat recollim les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera, en una àudio-entrevista que pengem al nostre canal de Soundcloud.

Després de la J38 hem escollit com El protagonista el tècnic del Vilafranca, Iván Moreno (Tarragona, 25 de març de 1971). Moreno, de 45 anys, és l'entrenador del conjunt penedesenc des de fa dues temporades. Després d'un primer curs en què l'equip va quedar a les portes de la zona noble, aquest diumenge, amb triomf a Cerdanyola, assolia l'accés al play-off d'ascens a Segona B.



El tècnic del Vilafranca, Ivan Moreno // Àngel Garreta

A l'entrevista amb el nostre Protagonista parlem de la temporada del Vilafranca, de la històrica fita (mai en 112 anys de vida havia jugat una promoció d'ascens a aquest nivell), del sorteig de play-off (que ha deixat l'Atlético Malagueño com el rival a la primera ronda) i de les sensacions del tècnic.




Aquesta és la quarta temporada d'Iván Moreno com a entrenador a Tercera Divisió. Hi va debutar el 2012, quan va agafar les regnes de la Pobla de Mafumet, després de ser tècnic del juvenil del Nàstic. Al Tarragonès (la seva comarca) hi va estar dos cursos, en els quals la Pobla va acabar a la zona mitjana-alta (setena i vuitena, respectivament). L'estiu de 2014 firmava pel Vilafranca, club amb què ha viscut dues temporades històriques: el curs passat, amb opcions fins al final de ser de play-off, i una cinquena plaça final. I enguany, amb l'accés a la fase d'ascens a Segona B com a quart classificat. Aquest diumenge, Moreno i el Vilafranca s'estrenaran en un play-off cap a la categoria de bronze. Fins ara, acumula 152 partits dirigits a la categoria.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada