dimecres, 11 de maig del 2016

El Protagonista | J37: Àlex Cano (Europa)

Els dimarts a tercera.cat recollim les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera, en una àudio-entrevista que pengem al nostre canal de Soundcloud.

Després de la J37 hem escollit com El protagonista el central de l'Europa, Alex Cano, (7 de març de 1988). Cano, de 28 anys, és el capità del club gracienc i un puntal en l'eix de la defensa escapulada.  Diumenge, Cano aconseguia certificar amb l'Europa el seu quart play-off consecutiu en un partit que acabava sense gols a Les Grases davant el Santfeliuenc.

Alex Cano celebra un dels seus gols aquest curs // Àngel Garreta - CEEUROPA.CAT
A l'entrevista amb el nostre Protagonista parlem de la temporada de l'Europa, la seva situació recuperació i del play-off que jugarà l'equip de Gràcia, per quart curs seguit.


Aquesta és la setena temporada d'Alex Cano a l'Europa i a Tercera Divisió. El central, que ha anat adquirint protagonisme dins el club gracienc fins a convertir-se en el seu capità, ha tingut també un pes molt important en la selecció catalana amateur, on també ha lluit el braçalet amb la senyera. A Tercera, Cano ha jugat 233 partits i ha anotat 34 gols. Una xifra estratosfèrica per un defensa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada