dimarts, 3 de maig del 2016

El Protagonista | J36: Àlex Pla (Gavà)

Els dimarts a tercera.cat recollim les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera, en una àudio-entrevista que pengem al nostre canal de Soundcloud.

Després de la J36 hem escollit com El protagonista el migcampista del Gavà, Àlex Pla,(8 de gener de 1992). Pla, de 24 anys, és un dels jugadors indiscutibles en la formació de Juanma Pons en el Gavà d'aquesta temporada. Diumenge, el futbolista visitava el seu exequip, el Rubí, en un partit que servia per certificar la promoció d'ascens, i pràcicament per sentenciar els vallesans a Primera Catalana (1-2).
Àlex Pla lluita una pilota amb Ramon Rovira // Àngel Garreta - CEEUROPA.CAT
A l'entrevista amb el nostre Protagonista parlem de la temporada del Gavà, la seva situació privilegiada i del play-off que jugarà l'equip del Baix Llobregat, nou anys després.

Aquesta és la cinquena temporada d'Àlex Pla a Tercera Divisió. Hi va jugar durant dues temporades al Cornellà, assolint el play-off d'ascens en el seu darrer curs (tot i no jugar cap minut en post-temporada), i després va fer el salt a Rubí, on hi va ser durant dos cursos. Enguany aterrava al Gavà de la mà de Juanma Pons per tornar a ser a la part alta de la lliga i disputar, aquest cop sí, una promoció d'ascens com un dels homes de referència. Pla ha jugat 144 partits a la categoria i ha anotat 15 dianes, tres d'elles en aquesta campanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada