dilluns, 4 de juny del 2012

S'apropa un nou Torneig dels Històrics

Ho ha anunciat el FC Martinenc en una nota de premsa aquest migdia. El Municipal del Guinardó acollirà, del 6 a l'11 d'agost, la 27a edició del Torneig dels Històrics del futbol català, competició iniciada el 1986 per celebrar el 75è aniversari del club barceloní.

L'entitat ha decidit "remodelar i reformular" la competició, que servirà per donar el tret de sortida al curs 2012/2013 del futbol català. Comptarà amb els següents equips:

Segona B 12/13
Badalona
Sant Andreu
Prat

Tercera 12/13
Manlleu (*en play-off ara mateix)
Cornellà
Santboià
Rubí
Vilafranca
Vilassar
Júpiter

Primera Catalana 12/13
Martinenc
Mollet

Per tant, torneig amb molt de pes del futbol de Tercera que, com a mínim (en cas que el Manlleu pugi a Segona B) significarà la meitat dels clubs implicats.

Els detalls del torneig s'explicaran en roda de premsa a l'escenari de la competició, el Municipal del Guinardó, dimecres que ve (13 de juny) a les 19 hores.

Des de tercera.cat donaré cobertura al Torneig dels Històrics, començant per dimecres que ve, assistint i explicant aquí com queden els grups i quines són les principals novetats d'enguany; però també durant el torneig, l'inici al curs 2012/2013. Seguiré informant!

6 comentaris:

  1. Podria incloure's el Balaguer com a històric, ja que és actualment l'equip que més anys ha participat a la tercera divisió.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cert, seria un argument molt factible, però tampoc sé si el Balaguer vol (o pot) desplaçar-se un, dos, o fins i tot tres dies a Barcelona el 6 d'agost, quan potser tot just llavors inicien la temporada. Veurem per a properes edicions!

      Elimina
  2. Se sap perqué no hi participa la Montañesa?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Suposo que s'explicarà a la presentació, però entenc que sent dels equips habituals del torneig (sobretot els últims anys) l'oferiment s'haurà fet igualment.

      Elimina
  3. Mentre no hi hagi clubs d'altres províncies, aquest torneig no mereix anomenar-se Torneig dels Històrics del futbol CATALÀ. En tot cas, del futbol BARCELONÍ. Catalunya és més que una província, no ho oblideu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dimecres ho explicaran, però han convidat equips de fora de les comarques de Barcelona, i la idea futura és obrir el Torneig més enllà del futbol barceloní. Ara, per a molts clubs de les comarques de Lleida, Girona i Tarragona potser no els surt a compte venir 1, 2 o 3 dies a Barcelona, a principis del mes d'agost. Dimecres ens ho expliquen!

      Elimina