dimarts, 22 de novembre del 2011

Christian Alfonso (Espanyol B) i Dani Acosta (Vilanova), als millors gols

Els 3 millors gols del futbol català, secció clàssica dels dilluns a l'Esports en Xarxa, tenia ahir doble ració del futbol de Tercera, amb el tercer i el primer millors gols. Enmig, un representant de Segona B, Víctor Rodríguez, del Badalona. Tots ells, escollits segons el criteri de la redacció d'esports de l'XTVL.

Alfonso, tercer
El davanter de l'Espanyol B apareix per segon cop a la selecció, gràcies a un excel·lent gol dissabte contra el Vilafranca. Servei llarg, exquisit de Sergi Darder, control d'Alfonso trencant la posició del central penedesenc Alberto Bacaicoa i rematada amb molta sang freda per batre Tato Burgada, porter del Vilafranca.

Dani Acosta, el millor
A l'Alumnes Obrers van veure, diumenge, dos grans gols amb un minut de diferència. Dani Acosta avançava el Vilanova amb una gran rematada des de la banda esquerre de l'atac vilanoví.

La resta de preseleccionats
Els altres cinc gols escollits per a destriar-ne tres incloien dos de Tercera, els de Rovira (Europa) i Óscar Muñoz (Vic). A més, hi havia a la preselecció els de Xisco (Mallorca B), Aimar (Llagostera) i Beñat (Reus).



Secció "Els 3 millors gols del futbol català" per a l'Esports en Xarxa de l'XTVL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada