dijous, 3 de novembre del 2011

Col·laboració al web del Martinenc

Aquesta entrada l'he anat posposant, és una mica atemporal, però em feia gràcia obrir-ne un petit espai al blog.

Des del naixement de #3div5 (el blog, no el hashtag), el 26 d'agost, la resposta que me n'ha arribat ha estat altament positiva. Tant que des del FC Martinenc em van proposar que escrivís a la secció d'opinió del web del club. És un apartat creat recentment i per al que escriuré un article cada dues setmanes. La meva col·laboració es va iniciar a l'octubre, amb dos articles que us enllaço:

  • El difícil art de l'equilibri, publicat el 13 d'octubre, una reflexió sobre els canvis produïts a les categories inferiors a Tercera i la complicació que suposarà ja que ubica en una sola categoria equips que fa un any competien en quatre nivells diferents.

  • Els intangibles, publicat el 26 d'octubre, en què volia parlar de l'essència del futbol català (del futbol modest, en definitiva), d'aquell plus que fa sumar partits, més enllà del talent i la tècnica dels seus jugadors.

A partir d'ara, quan en publiqui de nous els aniré enllaçant al blog. Un plaer col·laborar amb el club, parlar de Primera Catalana i del futbol català en un espai d'un dels nostres clubs històrics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada