dijous, 17 de novembre del 2011

Avui serien de Tercera... (capítol 10)

Per primer cop des que va començar el curs els quatre protagonistes de les places d'ascens es mantenen. Els dos primers del grup 1, Mollet i Vilassar, guanyaven els seus partits, mentre que al grup 2 Tàrrega i Rapitenca empataven els seus respectius compromisos, mantenen la plaça de privilegi però veuen com, a poc a poc, s'apropen els perseguidors.

Després de deu jornades, avui serien de Tercera...

• Mollet. La setena victòria consecutiva manté la confirmació de l'equip vallesà com un dels grans candidats a l'ascens. Potser hi ha bloc més potents, però al moment actual el Mollet és l'equip més en forma. Triomf treballadíssim a Figueres (2-3) contra un rival, ara sisè, que esperava situar-se a la part alta. En mitja hora Luna, amb un doblet, i Víctor Silvestre situaven un contundent 0-3 que els altempordanesos retallarien als últims vint minuts (70' i 86'), sense assolir l'empat. Ara els molletencs rebran l'Avià, equip que empata amb el Figueres a la taula. L'equip segueix sent el màxim golejador del grup 1, amb 22 dianes. Aquí teniu el resum en vídeo del Figueres-Mollet (Font: canal de youtube de la UE Figueres):

• Tàrrega. L'empenta dels urgellencs s'està veient frenada les últimes cites, donant alè als perseguidors. Aquesta setmana visitava el Reddis, quart classificat. L'equip reusenc s'avançava al marcador i a punt estava de ser el segon a derrotar el líder, que empatava al minut 89 gràcies a Robert Palau. L'empat (1-1) ni apropa ni allunya els perseguidors: els quatre primers empataven (també ho feia el Sants, tercer), mentre que dels vuit primers només guanyaven Torreforta i Júpiter. Marge mantingut pel Tàrrega, tot i que cada cop amb més sensació de vulnerabilitat. Ara rebrà el Valls, setè a 7 punts. Aquí teniu el resum en vídeo del Reddis-Tàrrega (Font: canal de YouTube de la UE Tàrrega):

• Vilassar o Rapitenca. Els maresmencs segueixen segons al grup 1 després d'un treballat triomf a casa contra el Farners (2-1). Els locals s'avançaven, els gironins igualaven gràcies a Marc Martín, però Cañadilla, al minut 70, anotava el gol que sumava tres punts d'or per al Vilassar, els que el mantenen a la segona plaça. I és que per darrere s'apropa un grup sòlid de perseguidors, que esperen qualsevol ensopegada del segon classificat per assolir-ne la posició. San Lorenzo (a 1 punt), Palamós (a 2 punts) i Cerdanyola (a 3 punts) no només són a prop del Vilassar, sinó que també tenen el liderat a l'abast. Al grup 2 la Rapitenca mantenia la plaça pel que comentàvem al paràgraf anterior: els quatre primers empataven i, per tant, les distàncies es mantenen. Els ebrencs empataven a les Grasses (0-0) contra un Santfeliuenc que segueix a mitja taula. Les xifres golejadores de la Rapitenca segueixen sent de mèrit: és segon amb 11 gols a favor i només 4 en contra. Té els perseguidors a prop: el Sants, dos punts per sota; i el Reddis, tres. Precisament els reusencs són el proper rival del segon classificat. Un duel que pot alterar el quadre d'honor d'aquest grup.

• [BONUS] Una jornada passada per aigua. Passava a Segona B (al Sant Andreu-Huracán), passava a Tercera (a l'Europa-Masnou, en parlàvem al resum de la jornada) i també a catalana. Dos partits a camps barcelonins se suspenien per la intensa pluja. Eren el Martinenc-Olímpic Can Fatjó i el Gimnástica Iberiana-Tortosa. El partit al Guinardó s'ajornava al descans, amb 1 a 0 per als locals. Ho cobria BTV Esports.

Resultats i classificació. Teniu els resultats i les classificacions a la pàgina de FutbolCatalunya: Grup 1 // Grup 2

Actes dels partits. Teniu les actes de la jornada 10 a la pàgina de la Federació Catalana: Grup 1 // Grup 2