dimecres, 30 de novembre del 2011

Marxa Ramon Moya de la UDA Gramenet

La notícia de Tercera que ha centrat l'actualitat del dia ha estat l'anunci de la marxa del tècnic Ramon Moya de la UDA Gramenet.

Ramon Moya  //  Foto: REMIMAGES.COM
Hattrick Futbol ha avançat la notícia a primera hora de la tarda, i ha estat lajornada.cat, de la mà del seu redactor especialitzat en l'equip colomenc, Marcos Moreno, qui ha publicat un article amb declaracions del ja extècnic dels de Can Peixauet. Aquí podeu llegir l'article.

Paral·lelament, el periodista Javi Chica, d'El 9 Esportiu, conegut seguidor colomenc, ha explicat que el rotatiu informarà demà de la marxa.

Els jugadors han conegut la notícia avui mateix. Moya s'ha acomiadat d'ells abans de la sessió preparatòria i demà han estat emplaçats a una reunió amb el president per aclarir com queda la situació. Al seu article, Moreno explica que Lluís Planagumà, tècnic del filial (a Primera Catalana) és qui millor posicionat està per dirigir el primer equip. Diumenge l'equip, que queia en zona de descens aquesta setmana, té un important compromís a Can Peixauet contra el Vic.

Una etapa d'any i mig
Ramon Moya va arribar a la banqueta colomenca el curs 2010/2011 després que la campanya aterior Pere Belmonte 'Piti' (ara tècnic del Sant Andreu) hagués salvat l'equip del descens a Tercera, amb duel agònic contra l'Sporting Maonès, gol de Pedro García (ara al Prat).

Moya va dirigir l'equip les 38 jornades de l'any passat, a Segona B, en què la Grama va perdre la categoria. Va decidir seguir dirigint l'equip a Tercera enguany, assumint tasques de direcció esportiva, com ell mateix explica a l'article de lajornada.cat. Després de 16 jornades, i havent caigut en zona de descens, Moya i la directiva han arribat a un acord per desvincular-se del club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada