diumenge, 20 de novembre del 2011

Resultats jornada 15

L'Espanyol B seguirà, una jornada més, al capdavant. El filial blanc-i-blau s'imposava al Vilafranca en un partit que seguíem en viu al blog, i que tenia història només als 45 primers minuts. Cunill, en una semierrada del porter penedesenc, i Christian Alfonso, amb un gol de molta classe, han encarrilava un xoc que l'expulsió de Dani Delgado acabava de sentenciar.

A la represa, sota una intensa pluja, el Vilafranca s'estirava, disposava d'alguna ocasió però era Tauffic, als últims minuts, qui tancava el triomf des del punt de penal.

El partit el vaig seguir al costat dels companys que segueixen el degà penedesenc. Joan Sòria, Lluís Montaner i Pep Sauleda, un plaer haver-nos desvirtualitzat i esperem que a la propera hi hagi més sort per al Vilafranca!

Aquest és el resum que en feien els companys de BTV Esports:


La Pobla Mafumet segueix colider, a vuit gols d'igualar la diferència de l'Espanyol B, i ho és gràcies a un triomf 'in extremis' contra el Rubí (1-0). Fran Carbià, que ja va marcar fa set dies a Amposta, ha signat tres punts per a un filial tarragoní que segueix rendibilizant molt els gols que marca. Cada gol marcat significa 1'63 punts per a l'equip. [Partit seguit via Jordi Mestres i Adrià Coch].


El Prat manté la seva àureola d'equip letal lluny del Sagnier amb un triomf a Cornellà (0-1). Primer derrota a casa dels de Jordi Roger. Un gol d'Alex Cano a la primera part serveix als pratencs per mantenir-se a play-off i a un sol punt del liderat. [Partit seguit via El Prat Esports i el compte de twitter de la UE Cornellà].

El Terrassa, en canvi, no podia assolir el triomf al Nou Sardenya i ha estat a punt de quedar fora del play-off, si el Manlleu hagués guanyat. Els terrassencs igualaven el duel contra l'Europa als últims instants (2-2) després d'haver anat pel darrer al marcador en dues ocasions. El màxim golejador de la categoria, Xavi Molist, no ha faltat a la cita amb el gol. [Partit seguit via CE Europa i 95 punt 2 esports] Els companys de BTV Esports iniciaven la vídeo-crònica del partit amb les declaracions de Pedro Dólera. Podeu veure el vídeo aquí.

El Manlleu no ha pogut entrar en zona de play-off per culpa d'Achille. El davanter del Muntanyesa ha igualat el gol inicial del killer Eduard Fortet (1-1). Un punt que segueix ajudant a fer camí als de Nou Barris, 4 punts per sobre de la zona de descens, i que "frena" els osonencs a seguir veient els quatre primers just per sobre, a un punt. [Partit seguit via Esports Ràdio Manlleu].

No seguirà sent el millor equip local el Gavà. Derrota a la Bòbila contra el Balaguer (0-1) que se situa a un sol punt dels gavanencs. [Partit seguit via lamalla esports]

Qui segueix en ratxa a domicili és el Castelldefels. Segon triomf consecutiu lluny dels Canyars, al camp d'un Masnou que segueix sense reaccionar i es manté en zona de descens (1-2). [Partit seguit via UE Castelldefels]

El Santboià s'imposava a l'Olot i sumava tres punts vitals (1-0) a casa que l'ajuden a allunyar-se de les places perilloses. [Partit seguit via Sergi Quitian, UE Olot i FC Santboià].

Per la part baixa la Grama no ha pogut sumar els tres punts contra el cuer (2-2). Els colomencs s'havien avançat amb un dos a zero a la segona part però Dani i Oscar han igualat el partit per als ebrencs, que sumen un punt a domicili però que segueixen lluny dels llocs de la salvació. [Partit seguit via Gent de la Grama i el periodista colomenc d'El 9 Esportiu Javi Chica].

Segueix marcant l'última plaça de descens el Vilanova, que davant la visita del Vic a l'Alumnes Obrers ha sumat un punt (1-1) que l'apropa a la Grama (només un per sobre, salvat) i el manté a dos punts del conjunt osonenc, que, com explicava Marc Verdaguer a punt ha estat d'endur-se un partit de final boig, en què també Valldosera ha fallat un penal per als del Garraf.

Aquests són els resultats de la quinzena jornada:

DISSABTE
Espanyol B 3-0 Vilafranca (Cunill, Christian Alfonso i Tauffic -p-)

DIUMENGE
Gramenet 2-2 Amposta (Raventós i Luque / Dani i Oscar)
Europa 2-2 Terrassa (Rovira -2- / Molist i Erencia)
Gavà 0-1 Balaguer (Óscar Imaz)
Santboià 1-0 Olot (Cano)
Pobla Mafumet 1-0 Rubí (Fran Carbià)
Cornellà 0-1 Prat (Alex Cano)
Masnou 1-2 Castelldefels (Romero / Sascha i Alberto García)
Manlleu 1-1 Muntanyesa (Fortet / Achille)
Vilanova 1-1 Vic (Dani Acosta / Óscar Muñoz)

CLASSIFICACIÓ
Així està la classificació després de la quinzena jornada:

Font: elaboració pròpia

1 comentari:

  1. El plaer va ser, per a nosaltres, coneixe't i que puguessis participar a la transmissió. Fins aviat!

    ResponElimina