diumenge, 27 de novembre del 2011

Resultats jornada 16

La jornada 16 ens deixa tres grans titulars: l'Espanyol B perd el primer partit del curs i hi ha canvi de líder, amb l'arribada a l'esglaó més alt de la Pobla Mafumet. És el tercer equip que tasta el liderat en les setze jornades disputades. El tercer titular, els pocs gols anotats: només 16 gols marcats, el rècord negatiu d'enguany.

El filial tarragoni asollia el liderat dissabte a les sis de la tarda. L'equip empatava a Vic (1-1), en un partit que començava perdent, amb gol d'Óscar Muñoz, i que Ñoño Vélez podia igualar a la represa AMB UN GOLÀS (obligat veure el vídeo!). El gol osonenc és el segon que encaixa Sergio López en 11 partits disputats. Amb el punt sumat el Vic no acaba d'allunyar-se del descens, però obté un bon resultat tenint en compte l'entitat del rival. [Partit seguit via el jugador de la UE Vic Marc Verdaguer]. Vídeo-resum del partit amb imatges d'El 9 TV



L'Espanyol B queia per primer cop i ho feia a un escenari pel qual pocs haguessin apostat: a Amposta, al camp d'un cuer que acumulava moltes jornades sense guanyar. Josep Becerra, la principal referència ofensiva dels del Montsià, juntament, evidentment, amb el matador Miguel Reverté, ha estat el botxí del filial blanc-i-blau (1-0) que, tot i això, segueix sense baixar de la segona plaça, la posició més baixa que ha ocupat en aquestes 16 jornades. [Partit seguit via Ivan Beltri]

Ara, doncs, hi ha un triumvirat d'equips empatat a la segona plaça, a un sol punt del nou líder. L'Espanyol B els encapçala per diferència de gols. Tercer és el Prat, que no ha pogut imposar-se en un duel vistós contra el Vilanova (0-0) malgrat el que pugui deixar intuir el marcador. Els pratencs no s'han sentit còmodes sobre la gespa del Sagnier, i els vilanovins han començat dominant al mig del camp i tenint diverses ocasions a la segona part. Amb tot, les més clares han estat pels pratencs, amb quatre ocasions clares de Roger Matamala, que ha topat amb el millor home del partit, un Mario León que debutava avui a la porteria vilanovina enguany, i una rematada al travesser de Jaime en una falta picada al minut 95, en l'última jugada del duel. Partit seguit en viu des del Sagnier, retransmès a l'XS Esports amb el company Xavi Fernández de Cabal Blau.

El Terrassa és un dels grans beneficiats de la jornada, l'únic equip dels cinc primers que ha guanyat. Ho ha fet, això sí, 'in extremis', derrotant el Masnou amb gol al minut 95 d'Erencia (1-0). Un triomf que dóna molta moral a un equip farcit de baixes que resisteix al capdavant. [Partit seguit via 95 punt 2 esports i Albert Morillas].

Al duel entre cinquè i sisè ha recuperat el camí del triomf el Vilafranca. Un gol de Reyes (1-0) derrota el Manlleu i situa els dos equips empatats a 27 punts, a 4 de la zona de play-off. [Partit seguit via diversos referents, tots ells més que recomanables, La Prèvia FCV i Esports Ràdio Manlleu i Raimon Roma, sempre necessaris per conèixer de prop l'actualitat de l'AEC Manlleu].

EL Rubí segueix impartint lliçons de supervivència a Can Rosés. Avui no ha mostrat la seva cara letal, però ha remuntat amb ofici el gol inicial de la Grama (2-1) i s'ha situat setè a la taula, apel·lant a un ja referent golejador, Carles Montoro. La derrota deprimeix encara més la Grama, que entra en zona de descens. [Partit seguit via Gent de la Grama i la crònica de Jordi Mestres a lajornada.cat].

Els 'reis de l'empat' de la categoria han sumat la vuitena igualada de la temporada, el 50% dels partits. Tot dos, a casa. El Cornellà empatava amb el Castelldefels als Canyars (primer empat que sumen als Canyars enguany) en un duel en què s'avançaven els de Jordi Roger (1-1). El Cornellà és a 8 punts del quart, mentre que el Castelldefels segueix situat en zona còmoda. [Partit seguit via els comptes de twitter dels equips, UE Cornellà i UE Castelldefels que n'ha fet aquesta crònica].

L'altre 'rei de l'empat' és el Muntanyesa. Empat avorridot (0-0), segons expliquen els que l'han viscut (BTV el titlla de "soporífer"), contra el Santboià, que manté els dos equips empatats a punts i sense acabar-se d'allunyar de les places perilloses. Partit seguit via BTV Esports, que a més n'ha fet aquest resum:


www.btvnoticies.cat

L'Olot ha recuperat el camí del triomf a casa derrotant un Gavà que no viu el seu millor moment (3-1). Ha estat el partit amb més gols de la jornada, una quarta part de tots els que s'han marcat avui. Els de la Garrotxa se situen ara per davant a la taula, i són novens. [Partit seguit via UE Olot i Havok CF Gavà, que n'ha fet aquesta crònica].


A Balaguer, empat entre dos equips que es queden encallats, per bé o per mal, a la zona mitjana. L'Europa s'ha avançat de penal, però els de la Noguera han acabat igualant, també de penal (1-1). [Partit seguit via CE Europa i Àlvar Llobet, que n'ha fet aquesta crònica]. Aquí teniu la crònica que n'han fet els companys de BTV Esports:


www.btvnoticies.cat

Aquests són els resultats de la setzena jornada:

DISSABTE, 26 DE NOVEMBRE
Vic 1-1 Pobla Mafumet (Óscar Muñoz / Ñoño Vélez)

DIUMENGE, 27 DE NOVEMBRE
Muntanyesa 0-0 Santboià
Rubí 2-1 Gramenet (Carles Montoro i Rubén Epitié / Luque)
Prat 0-0 Vilanova
Castelldefels 1-1 Cornellà (Edgar Doblas / Valentín)
Vilafranca 1-0 Manlleu (Reyes)
Terrassa 1-0 Masnou (Erencia)
Balaguer 1-1 Europa (Xavi Gracia -p- / Cebri -p-)
Olot 3-1 Gavà (Manel Sala -2- i Jordi Roca / Cervantes)
Amposta 1-0 Espanyol B (Isaac Becerra)

CLASSIFICACIÓ
Així està la taula després de setze jornades:

Font: elaboració pròpia


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada