dissabte, 5 de novembre del 2011

Com podreu seguir l'Espanyol B-Olot per TV?

Demà el programa 'XS Esports' de la Xarxa de Televisions Locals (XTVL) emetrà l'Espanyol B-Olot.

L'XS Esports és el programa d'actualitat i retransmissions esportives de cap de setmana de l'XTVL. S'emet els dissabtes i diumenges de 15 a 17 hores. Per saber a quines televisions podeu veure'l, consulteu-les aquí.

El partit s'emetrà, doncs, a partir de les 15 hores. A més de les televisions, el podreu veure per internet aquí.

Un cop emès, podrà veure's també al servei de televisió a la carta de l'XTVL, Xip/TV. Dilluns m'encarregaré de penjar-lo, dividit en les dues parts.

Qualsevol dubte, ja sabeu on sóc!

2 comentaris:

  1. fantastica retransmisió, l'enhorabona des d'olot que ha fet un molt bon partit i recuperem alguns dels lesionats, Sala, Moles, Edile ... i encara tenim a Robert que fou maxim golejador les passades temporades. si acavem d'agafar rodatge a la competició serios aspirant a playoff. Important partit contra el Manlleu la setmana vinent amb un estadi que segur que voltarà el miler d'assistents.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, anònim olotí! Demà pujaré el partit al blog, per a qui el vulgui "reviure". Sempre és un plaer narrar un partit de Tercera, i aquest va ser molt interessant pel que apuntava a les "Idees de la 13a jornada": l'Olot va fer un partidàs, però alhora tampoc es pot dir que l'Espanyol B jugués malament, simplement es va trobar noquejat amb el joc directe dels olotins. Molt bon equip, enhorabona!

    ResponElimina