dimecres, 23 de novembre del 2011

Avui serien de Tercera... (capítol 11)

Els líders es mantenen després d'onze jornades i canvia un dels dos segons classificats, amb el retorn de la UE Sants al quadre d'honor. Al grup 1 segueix la marxa triomfal del Mollet, que s'allunya dos punts més del Vilassar; al grup 2 el  Tàrrega golejava i el Sants aprofitava l'empat de la Rapitenca per tornar a la segona plaça. Entre els duels de la jornada, un històric derbi barceloní.

Després d'onze jornades, avui serien de Tercera...

  • Mollet. Els vallesans s'imposaven a un dels equips de la part mitjana-alta, l'Avià, sumant la vuitena victòria consecutiva. El killer molletenc, David Bauli, obria el marcador ben aviat, gràcies a una gran jugada de Víctor Silvestre 'Silve' i Carrasco, als últims instants, rematava els del Berguedà (2-0). D'entre els perseguidors guanyava el Figueres, tercer, que se situa a cinc punts del liderat. El Vilassar, equip que segueix el Mollet a la taula, és a tres punts. Ara visitaran el Cerdanyola, cinquè classificat. e pogut veure els gols del partit gràcies a la retransmissió que en va fer Vallès Visió. Podeu veure la primera part aquí i la segona, aquí.

  • Tàrrega. Els urgellencs ses retrobaven amb la victòria, i de quina manera, amb golejada contra el Valls (5-1). Pijuan, Raya, Delgado, Carballo i Vendrell recuperaven amb gols l'autoestima del líder, i Alejandro Lara maquillava el resultat per als visitants. Triomf de confiança que ajuda a ampliar el marge sobre el segon classificat, situat ara en quatre punts. Una victòria convincent que arma de moral l'equip de nou. la següent prova de foc, a Barcelona, al camp del Martinenc (13è). Podeu veure un resum del Tàrrega-Valls via el canal de YouTube de la UE Tàrrega (confio que es carregui, quan he escrit l'entrada no es carregava, disculpes avançades)



    • Vilassar o Sants. L'empat a zero a Can Peixauet, contra la Grama B, manté els maresmencs a la segona plaça del grup 1. Però el tercer, el Figueres, s'apropa. Quart empat del curs per a un Vilassar que segueix sent l'equip menys golejat del grup, amb sis gols. San Lorenzo i Figueres, doncs, són només dos punts per sota. Ara el Vilassar rebrà el Peralada, desè. Al grup 2 el Sants s'imposava a Tortosa (0-2) gràcies a David Gala i Xavier Pascual, i l'empat de la Rapitenca a casa contra el Reddis (0-0) retorna la segona plaça als santsencs. Els ebrencs només han encaixat quatre gols fins ara, però el Sants és el segon equip menys golejat, amb només set. Els barcelonins i els del Montsi`empaten a 22 punts. Quart i cinquè són Torreforta i Reddis, tres punts per sota. Ara el Sants rebrà l'Ascó (desè) i la Rapitenca visitarà Valls (novè).

    • [BONUS] EDITAT A LES 19'30h. Garcia Escribano deixa el Martinenc. El fins ara tècnic del conjunt del Guinardó ha rescindit el contracte amb el club per passar a ingressar al futbol base del RCD Espanyol, com s'explica avui en aquest article de l'edició digital del diari ARA, també recollit en aquesta entrada de BTV Esports
     
    • [BONUS ORIGINAL] Un derbi centenari. Així qualificaven els companys de BTV Esports el Júpiter-Martinenc que s'ha viscut aquest cap desetmana al grup 2. Un duel que s'enduien els de la Verneda (4-0) i que enfrontava dos equips barcelonins històrics, que a poc a poc recuperen el ressò que han arribat a tenir en èpoques passades. Aquí teniu el resum del partit:


    Resultats i classificació. Teniu els resultats i les classificacions a la pàgina de FutbolCatalunya: Grup 1 // Grup 2
     
    Actes dels partits. Teniu les actes de la jornada 11 a la pàgina de la Federació Catalana: Grup 1 // Grup 2

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada