dimecres, 30 de novembre del 2011

Moderna proximitat, nou article al web del Martinenc

Avui s'ha publicat el meu tercer article d'opinió al web del FC Martinenc. Aprofitant, precisament, l'eina que va fer nèixer el blog, el twitter, cada cop estem més informats (si més no "rebem més informació") del futbol català, podent escollir un ampli ventall de fonts informatives.

És curiós que una eina que ens ha de fer més "globals" (no hi ha barreres, tot és immediat) estigui servint per conèixer més (si es vol, evidentment) allò local, donant importància als qui segueixen el nostre futbol en primera persona. Periodistes de mitjans petits, ràdios i televisions locals, caps de premsa dels equips del futbol català, un gran entramat que mereix un agraïment sincer i profund.

Dedicat a tots aquells que segueixen, diumenge a diumenge, els nostres equips pels camps catalans, amb una especial menció per als companys de Ràdio Manlleu i de Ràdio i Televisió L'Hospitalet, exemples clars d'aquesta vital tasca.

Aquí podeu llegir l'article, Moderna proximitat.



 Articles anteriors:

  • El difícil art de l'equilibri, publicat el 13 d'octubre, una reflexió sobre els canvis produïts a les categories inferiors a Tercera i la complicació que suposarà ja que ubica en una sola categoria equips que fa un any competien en quatre nivells diferents.

  • Els intangibles, publicat el 26 d'octubre, en què volia parlar de l'essència del futbol català (del futbol modest, en definitiva), d'aquell plus que fa sumar partits, més enllà del talent i la tècnica dels seus jugadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada