diumenge, 20 de maig del 2012

Resultats anada 1a ronda play-off

Ahir a la tarda començava a rodar la pilota a les eliminatòries de play-off pel que fa als equips catalans i amb no massa bones notícies ja que la Pobla de Mafumet de Kiko Ramírez derrotava el Laredo per 2-1, tot just instants després que el Nàstic confirmés el seu descens a Segona B. D'aquesta manera, la victòria davant del segon classificat del grup cantàbria resultava estèril ja que els de la Pobla no podran ascendir a la categoria de bronze. Els visitants, en un partit sense massa ocasions, s'avançaven gràcies a un gol des de fora de l'àrea de Juanma Fernández al minut 22 de la primera meitat. Amb tot, els de Kiko Ramírez reaccionarien a la represa i Rubén Casanova (que havia substituït Fran Carbia abans del descans) igualava el partit al minut 52 després de resoldre una bona jugada de Bueno. I quan l'empat semblava definitiu, Joel Coch aconseguia capgirar el marcador amb un gol al minut 90 que provocava que el Laredo hagi de remuntar dissabte vinent a terres cantàbriques. El partit el podíem seguir via Twitter gràcies al delegat del primer equip de la Pobla, Joan A. Arasa (@joanarasa) i a les informacions de Javi San Felipe (via @ONASps).

La tarda de diumenge, resultats en mà, tampoc no ha estat massa reeixida. El primer en estrenar-se era un Manlleu que tornava a disputar una fase d'ascens 13 temporades després. En un partit ple d'alternatives, els nois de Francesc Cargol han vist com el filial de Las Palmas neutralitzava fins a dues ocasions sengles avantatges. Els osonencs no han trigat massa a dur la primera alegria a la seva parròquia gràcies a un gol d'Aumatell als 11 minuts de partit; diana a la qual els canaris han donat resposta mitjançant Néstor amb un gol abans d'arriba a la mitja hora de partit. Descans i sant tornem-hi: els quadribarrats han tornat a prendre la iniciativa al marcador gràcies a un gol olímpic d'Albert Criado, tot i que alguns mitjans l'hi adjudiquen al visitant Omar, en pròpia porta (55'). Amb tot, un batallador filial no s'ha rendit i a 10 minuts del final ha aconseguit el definitiu 2-2: Christian Herrera tornava a neutralitzar el gol manlleuenc i pràcticament força els de Cargol a guanyar diumenge vinent (13:00 hores) a l'Anexo de Siete Palmas. Difícil però ni molt menys impossible. Hem pogut seguir tota la informació del partit gràcies a la secció d'esports de Ràdio Manlleu (@esportsrmanlleu) i al compte oficial de Twitter de la UD Las Palmas (@UDLP_oficial).

En un dels partits d'aquesta primera eliminatòria, Pontevedra i Espanyol B han empatat sense gols a l'estadi de Pasarón de la localitat gallega i davant d'uns 6.000 espectadors. En un partit que hem pogut seguir gràcies al compte Twitter oficial del RCD Espanyol (@RCDEspanyol), Raúl Longhi ha disposat el seu millor onze amb 'sèniors' com ara Cristian Gómez o Thievy Bifouma. Els blanc-i-blaus han dominat la primera meitat davant d'un conjunt farcit de jugadors amb experiència, però ni Christian Alfonso, ni Darder, ni tampoc Thievy han aconseguit perforar la meta de Lorenzo. Cal dir, però, que Manu Barreiro hauria pogut avançar els grana abans d'arribar el descans. A la represa, tot i la possessió del filial, el partit ha minvat en intensitat i la por a perdre l'eliminatòria ha fet que les ocasions brillessin per la seva absència, tot deixant l'eliminatòria oberta pel partit de tornada que viurem diumenge vinent a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (12:00 hores).

L'últim a tancar la tarda de play-off aquest diumenge ha estat el campió de Tercera Divisió d'enguany, una AE Prat que ha sortit amb totes les opcions del món del complicat camp del Palmar, a Sanlúcar de Barrameda. L'Atlético Sanluqueño s'han topat amb un gran Toni Texeira que ha aturat les ocasions que ha tingut l'equip gadità. En un estadi ple a vessar, amb més de 4.000 persones i gairebé un centenar d'aficionats pratencs, l'equip d'Agustín Vacas s'ha buidat fins a l'extenuació per fer front a un rival que s'ha mantingut intens al llarg dels 90 i escaig minuts. Amb tot, el quadre potablava ha acariciat el 0-1 en una cavalcada de Pedro García a set minuts del final que Ferran Vila no ha pogut aprofitar. Per contra, l'Atlético Sanluqueño l'ha tinguda al descompte, però Rubén s'ha topat amb un Toni providencial. El partit, com és habitual, l'hem pogut seguir gràcies a la retransmissió del Prat Ràdio (91.6 FM) i també del compte oficial a Twitter de l'AE Prat (@aeprat1945).

DISSABTE, 19 DE MAIG
Pobla Mafumet 2-1 Laredo (Rubén Casanova i Joel / Juanma).

DIUMENGE, 20 DE MAIG
Manlleu 2-2 Las Palmas Atlético (Aumatell i Omar -pp- / Néstor i Christian Herrera).
Pontevedra 0-0 Espanyol B
Atlético Sanluqueño 0-0 Prat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada