dilluns, 21 de maig del 2012

Idees de l'anada de la 1a ronda de play-off

Després d'un cap de setmana en què s'ha encarregat de tercera.cat el gran Cristian Garcia, també conegut com a @somdelhospi, toca fer balanç dels primers quatre partits del play-off. Una victòria i tres empats dibuixen una tornada oberta per als equips de Tercera implicats en la fase d'ascens. En set dies el Prat pot ser equip de Segona B, i els altres tres conjunts s'hi poden situar una ronda més a prop.

Aquestes són les meves idees de l'anada de 1a ronda de play-off:

  • Cap derrota. La primera conclusió és que cap dels equips catalans ha perdut. Ni els que jugaven a casa, davant rivals potents (el Laredo visitava la Pobla després de ser segon, i el Manlleu s'enfrontava a un filial fort), ni els que ho feien a domicili, que arrencaven empats sense gols per a l'il·lusió.

  • Més opcions. Sobre el paper, la Pobla Mafumet és qui més opcions té de cara a la tornada, dissabte que ve (18h), a Laredo. Als grana la remuntada de dissabte (del 0 a 1 al triomf, gràcies als gols a la represa de Rubén i Joel) els serveix per tenir dos signes al seu favor. Els de Kiko Ramírez seran a segona ronda si guanyen o si empaten. A més, una derrota per la mínima, si l'equip marca mínim dos gols (3-2, 4-3, etc) també classificaria els tarragonins. El club ha habilitat un pack de viatge consistent en acompanyar l'equip a Laredo al preu de 67 euros per parella. S'explica al banner que obre el web del club.

  • Sòlid, novament. El Prat va patir a Sanlúcar, però també va exhibir la cara sòlida, difícilment penetrable, a la qual ja ens té acostumats després de la fase regular. L'actuació de Toni Texeira dóna ales als pratencs, que van tenir opcions d'anotar un gol que hagués donat una vida extra. Els d'Agustín Vacas seran equip de Segona B si guanyen diumenge el partit de tornada. Un empat a gols eliminaria els potablava que, per tant, buscaran davant el seu públic un triomf històric per a l'entitat.

  • Partit seriós. El de l'Espanyol B a Pontevedra. En un escenari que imposava, contra un rival acostumat a bregar en categories inferiors, els de Raúl Longhi donaven la cara, aguantaven el marcador a zero i fins i tot disposaven d'opcions per donar el cop a Galícia. L'onze que disposava el tècnic argentí mostrava l'artilleria blanc-i-blava al complet, recordant aquells equips inicials de principi de curs, quan l'equip dominava el campionat al grup V, amb Alfonso, Bakary i Thievy al davant, Edgar a la porteria i Cristian Gómez apuntalant el centre del camp. Per accedir a segona ronda, a l'Espanyol B li cal derrotar el Pontevedra diumenge que ve a Sant Adrià.

  • Llàstima. El gol definitiu del Las Palmas Atlético refredava un bon partit del Manlleu, que no pagava la novatada davant un conjunt acostumat a un ritme competitiu més elevat, per la projecció dels seus jugadors a un equip de Segona, com és el Las Palmas. Criado i Aumatell s'associaven amb brillantor al primer gol, i els osonencs superaven l'empat dels canaris aconseguint el segon a la represa. Després, els canaris igualarien un partit que, com va explicar Cargol a la roda de premsa, era més a prop del 3 a 1 que de l'empat a 2. El Manlleu viatjarà a les Canàries conscient que, per ser a segona ronda, ha de guanyar o empatar a tres gols o més. Podeu veure el resum del partit aquí mateix, gràcies a la notícia editada per al programa Esports en Xarxa, de l'XTVL, amb les imatges originals d'El 9 TV:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada